Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια

Μετά τον Αλμείδα προστέθηκε και ο Μαρσίνιο στη λίστα των ποδοσφαιριστών μας που θα εγχειριστούν σήμερα στο Μόναχο έτσι ώστε να ξεπεραστεί ριζικά και άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και αυτός στους προσαγωγούς. Η διακοπή του πρωταθλήματος αλλά και το ότι ο Μαρσίνιο θα έχανε και τον αγώνα με την Αεκ έπαιξαν καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε να μπει στο αεροπλάνο μαζί με τον Αλμέιδα και να πάει αρχικά για εξετάσεις. Χτες η παγκοσμίου φήμης γιατρός Μουτσάβεκ έκρινε ότι η χειρουργική επέμβαση είναι η καλύτερη επιλογή και για τον μικρόσωμο Βραζιλιάνο έτσι έγιναν δυο οι ποδοσφαιριστές στους οποίους θα κάνει τα μαγικά της σήμερα. Λέμε μαγικά αφού η μέθοδος της Μουρσάβεκ όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί θεωρείται πρωτοποριακή, δοκιμασμένη και απόλυτα επιτυχής. Ακόμα σπουδαιότερα για τους χιλιάδες αθλητές οι οποίοι έχουν υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι η άμεση επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση.

Μπορεί τόσο εμείς όσο και το επίσημο ΑΠΟΕΛ σε προηγούμενες αναφορές μας να οριοθετήσαμε το διάστημα αποχής του Αλμέιδα σε 4-5 εβδομάδες αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η Γερμανίδα χειρούργος εγγυάται ότι 2-3 μέρες μετά την επέμβαση ο παίκτης μπορεί να αρχίσει ελαφρύ τρέξιμο και στις 5 μέρες φουλ ρυθμούς προπόνησης! Στην ίδια επέμβαση είχε υποβληθεί και ο Χαραλαμπίδης και ο χρόνος αποθεραπείας του επιβεβαιώνει ουσιαστικά τα πιο πάνω.

Όπως γίνεται αντιληπτό μπορεί να πρόκειται για μια χειρουργική επέμβαση αλλά αυτό δεν εξυπακούει αποχή πέραν ενός μικρού χρονικού διαστήματος. Θα με περιμένουμε με αγωνία την επιβεβαιώσει..

Δείτε το σχετικό βίντεο

  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!