Αεκ Αθηνών: Ονειρεύεται Γιοβάνοβιτς

Πέρα από τα συχνά αφιερώματα για τα επιτεύγματα της ομάδας μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε και τα γνωστά δημοσιεύματα των ελληνικών μμε με τα οποία πλάθουν μεταγραφικά σενάρια ποδοσφαιριστών μας και όχι μόνο. Λέμε και όχι μόνο γιατί σύμφωνα με τη Goal ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το όνομα που απασχολεί έντονα τον πρόεδρο της σχεδόν χρεοκοπημένης Αεκ ως πιθανός αντικαταστάτης του Ισπανού Μανόλο Χιμένεθ. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Αδαμίδης ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τον προπονητή μας για να δει τις προθέσεις του. Παρόλο που τα ξέρουν όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σαΐνια αδυνατούν να μας πληροφορήσουν για την ανεπίσημη έστω τοποθέτηση του προπονητή μας. Ξεχνούν επίσης οι απένταροι και αναξιόπιστοι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στους ομίλους του Champions League και ότι ο Γιοβάνοβιτς αν ποτέ δελεαστεί θα είναι για να πάει σε κάτι καλύτερο και όχι στο χρεοκοπημένο από κάθε άποψη ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σχετικό δημοσίευμα απελπισίας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Όταν µια οµάδα εµφανίζει προβληµατική αγωνιστική εικόνα, όπως η ΑΕΚ των τελευταίων εβδοµάδων, αυτός που συνήθως πληρώνει το… µάρµαρο είναι ο προπονητής. Και µπορεί στην περίπτωση των «κιτρινόµαυρων» ο Μανόλο Χιµένεθ να έχει µεγάλη αποδοχή από τον κόσµο και συµβόλαιο που κοστίζει πολλά, αλλά φαίνεται πως η καρέκλα τρίζει επικίνδυνα.

Πηγές της στήλης από την Κύπρο αποκάλυψαν χθες πως ο Σταύρος Αδαµίδης έκανε τηλεφωνική κρούση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς! Στον Σέρβο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή, που εντυπωσιάζει µε την πορεία στο Τσάµπιονς Λιγκ αλλά και στο κυπριακό πρωτάθληµα.

Ο «Γιόβα» δεν είναι άγνωστος στα µέρη µας, καθώς υπήρξε επί χρόνια παίκτης και εν συνεχεία προπονητής του Ηρακλή. Στην Κύπρο, όµως, βρήκε τη µεγάλη αναγνώριση. Κατέκτησε το περσινό πρωτάθληµα, προκρίθηκε στους οµίλους του Τσάµπιονς Λιγκ και ξεκίνησε µε νίκη επί της Ζενίτ! Ο Γιοβάνοβιτς έχει επίγνωση της ελληνικής πραγµατικότητας, έχει παρουσιάσει σπουδαίο έργο και έχει αναγεννήσει παίκτες που εκδιώχθηκαν από την ΑΕΚ όπως οι Μαντούκα, Γιάχιτς, Χιώτης αλλά και ο άτυχος Χρήστος Κόντης.

Βέβαια, τα ερωτήµατα είναι πολλά. Το κασέ του 49χρονου Σέρβου τεχνικού δεν είναι απαγορευτικό -δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ-, αλλά θα αφήσει ο Σέρβος τον ΑΠΟΕΛ, για να µπλέξει µε την ΑΕΚ; Κι αν ο Γιοβάνοβιτς το αποτολµήσει, πώς η ΑΕΚ θα απαλλαγεί από το βαρύ συµβόλαιο του Χιµένεθ; Βλέπετε, ο Ισπανός έχει λαµβάνειν 725.000 ευρώ τον χρόνο και έχει ήδη οφειλόµενα κοντά στο µισό εκατ. ευρώ από την περσινή περίοδο. Πάντως, στην ΑΕΚ υπάρχουν και αρκετοί που ποντάρουν σε πιο προσιτές επιλογές όπως είναι ο Νίκος Κωστένογλου». 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!