Ο Ιβάν «ανανέωσε» ήδη το συμβόλαιο του Μπίδη

Μπορεί οι άμεσα εμπλεκόμενοι να αποφεύγουν να σχολιάσουν για το πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία ΑΠΟΕΛ-Χαραλαμπίδη, αλλά έχουμε την άποψη ότι η πρώτη και πιο ουσιαστική τοποθέτηση έγινε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. « Δεν είναι δικό μου το  θέμα του συμβολαίου αλλά της διοίκησης και όταν με φωνάξουν θα πω την άποψη μου» είπε ο κόουτς αλλά πριν από αυτό, φρόντισε και είπε κάτι άλλο που για μας τουλάχιστον ισοδυναμεί με ανανέωση του συμβολαίου. Τι είπε ο Ιβάν; « Είναι ένας ποδοσφαιριστής μεγάλης αξίας και σημαντικό στέλεχος της ομάδας». Είδατε εσείς ποτέ, ένα σημαντικό στέλεχος το οποίο έχει την θετική άποψη του Γιοβάνοβιτς και να φεύγει από το ΑΠΟΕΛ;

Η απάντηση είναι όχι με μόνο μια εξαίρεση αλλά κάτω από πολύ διαφορετικές συνθήκες. Θυμίζουμε την περίπτωση Μακρίδη το καλοκαίρι του 2008. Τότε όμως ο ποδοσφαιριστής ήθελε να φύγει, νομίζοντας ότι πηγαίνοντας στο εξωτερικό θα έκανε καλύτερη καριέρα. Δικό του πρόβλημα βέβαια πλέον και το θέμα μας είναι καθαρά ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Από την στιγμή που λέει παντού ο «Μπίδης» ότι θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ, τότε με τις ευλογίες πλέον και επίσημα του Γιοβάνοβιτς δεν τίθεται θέμα να φύγει.

Δόξα σοι ο θεός, σήμερα, υπάρχει και η οικονομική δυνατότητα για να γίνει μια καλή πρόταση στον ποδοσφαιριστή και ταυτόχρονα, ο ίδιος ξέρει και τη λογική πλευρά ενός καλού όπως το εννοεί συμβόλαιο.Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες είναι κάπως συγχυσμένες για το αν έγινε κάποια πρώτη επίσημη κουβέντα για το νέο συμβόλαιο, εντούτοις κάποιες πληροφορίες υπάρχουν. Λένε λοιπόν, ότι ο «Μπίδης» που έχει σήμερα ένα συμβόλαιο κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως ( άλλοι το ανεβάζουν στις 230 χιλιάδες) θα ζητήσει μια λογική αύξηση και επίσης μια λογική χρονική διάρκεια.

Η διοίκηση προσανατολίζεται με τη σειρά της στα ίδια περίπου επίπεδα και με τη σύμφωνη πλέον γνώμη του Ιβάν, θεωρούμε και πιστεύουμε ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή ακόμα και από την πρώτη συνάντηση που δεν προβλέπεται να αργήσει και ίσως εντός Οκτωβρίου τα πάντα να έχουν πάρει το δρόμο τους και να τελειώσει η πρώτη μεγάλη εκκρεμότητα εν όψει πάντα του καλοκαιριού.

Θυμίζουμε ότι ο Χαραλαμπίδης επέστρεψε στο ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο του 2008 επί προεδρίας Ζιβανάρη και είχε κάνει από τότε ένα κλειστό 4ετές συμβόλαιο. Σήμερα στα 30 του χρόνια είναι σε θέση να κάνει ένα ακόμα πολυετές συμβόλαιο ( εικάζεται ότι θα είναι 3ετές) με στόχο και επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε και μαζί αναδείχθηκε ο ίδιος σαν ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!