Πρωτάθλημα σημαίνει αστέρια

Η έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την ομάδα μας είναι λίγες ώρες μακριά και η κλήρωση βάζει από την αρχή στα δύσκολα. Η Αεκ ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος στο ΓΣΖ ενώ φέτος η ευρωπαϊκή της πορεία αποδεικνύει ότι είναι αξίζει προσοχής και σεβασμού. Ακούμε πολλούς να λένε ότι απέκλεισαν μια μέτρια ομάδα εννοώντας τη Ρόζεμποργκ και πως τους έσπρωξε η διαιτησία. Ευτυχώς που οι ποδοσφαιριστές μας δεν σκέφτονται έτσι.. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 7.00 και παρά το εργάσιμο της ημέρας οι οπαδοί μας θα κάνουν και πάλι το καθήκον τους. Μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η ουσία και αυτό σημαίνει νίκη. Από νωρίς μπαίνουμε στη βαθμοθηρία γιατί θέλουμε πολύ το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Είναι μετρημένοι οι οπαδοί μας που έζησαν την εμπειρία του back 2 back και πρέπει φέτος να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να το πετύχουμε. Για όσους ταξιδεύουν ακόμα στα αστέρια και αρνούνται να κατεβούν θυμίζουμε ότι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος που οδηγεί στο champions league.

Όπως γράψαμε από χτες το μεσημέρι ο Χιώτης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί απόψε. Πρόκειται για σημαντική απουσία αλλά ο Κίσσας καλείται να την κάνει να περάσει απαρατήρητη. Ο Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το 4-5-1 και το ζητούμενο είναι αν θα κάνει 1-2 αλλαγές σε σχέση με τους 11 που προτίμησε στον αγώνα με τη Βίσλα. Η διακοπή του πρωταθλήματος ίσως δίνει το περιθώριο να επιφορτίσει τους ίδιους παίκτες με ακόμα έναν αγώνα. Πάντως οι Ολιβειρα, Γιάχιτς και Χαραλαμπίδης τουλάχιστον, θεωρούνται έτοιμοι να πάρουν θέση βασικού. Για τους πρώτους δυο που ήρθαν με την προοπτική να χτυπήσουν θέση βασικού το ζητούμενο πλέον είναι τα λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Οι τραυματισμοί στέλλουν το μήνυμα Ο τραυματισμός του Ατόρνο τον κρατά εκτός δράσης και για Τρίτη εβδομάδα, ο Χιώτης πονά, ο Σολάρι ταλαιπωρήθηκε και είναι πλέον έτοιμος.. Πολύ νωρίς και ίσως φυσιολογικά η λίστα τραυματιών έχει τουλάχιστον ένα βασικό ποδοσφαιριστή. Η χρονιά θα είναι μεγάλη όσον αφορά τον αριθμό αγώνων και η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας είναι επιβεβλημένη. Έστω και ένας ποδοσφαιριστής τώρα και άλλος ένας τον Ιανουάριο μπορούν να βοηθήσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!