Ανακοίνωση Παν.συ.φι ΑΠΟΕΛ

Μπράβο σε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που τίμησαν με την μονόλεπτη σιγή τους την μνήμη των 13 ηρώων που δολοφονήθηκαν στο Μαρί. Μπράβο και στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ απέναντι που εκμεταλλεύτηκαν την ιερή στιγμή της μονόλεπτης σιγής και το μοναδικό λεπτό που σιωπήσαμε για να ακουστούν οι ύβρεις και τα εμετικά συνθήματα τους αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό!Μπράβο σε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο τιμώντας την ιστορία, την καταγωγή, τα ιδανικά και την πατρίδα μας αλλά και όσους πέθαναν για να μπορούμε ακόμη εμείς να τον τραγουδάμε σε χώμα Ελληνικό. Μπράβο σε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που τίμησαν με την μονόλεπτη σιγή τους την μνήμη των 13 ηρώων που δολοφονήθηκαν στο Μαρί.

Μπράβο και στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ απέναντι που εκμεταλλεύτηκαν την ιερή στιγμή της μονόλεπτης σιγής και το μοναδικό λεπτό που σιωπήσαμε για να ακουστούν οι ύβρεις και τα εμετικά συνθήματα τους αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως δεν έχουν ούτε όσιο ούτε ιερό!

Μπράβο σε όλους τους ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ που τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο τιμώντας την ιστορία, την καταγωγή, τα ιδανικά και την πατρίδα μας αλλά και όσους πέθαναν για να μπορούμε ακόμη εμείς να τον τραγουδάμε σε χώμα Ελληνικό.

Μπράβο και στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ που σφύριζαν και έβριζαν εν χορό την ύψιστη αυτή στιγμή κάνοντας περήφανο το κόμμα τους αλλά και τα αδέλφια τους στα κατεχόμενα εδάφη μας!

Μπράβο και στον δειλό ανώνυμο αθλητικογράφο του sigma live (του οποίου εντελώς τυχαία ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος είναι ο μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπος τύπου της ομάδας παράρτημα Θεόδωρος Καυκαριδης) που σαν κατευθυνόμενο αρνί και πιστό στρατιωτάκι ψεύδεται λέγοντας ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δεν τίμησαν ούτε την μονόλεπτη σιγή αλλά ούτε και τον Εθνικό Ύμνο βρίζοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά ευτυχώς μας είδαν και μας άκουσε όσοι στέκονταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους στις στιγμές εκείνες!

Μπράβο και στην Αστυνομία που δεν μας επέτρεψε να περάσουμε το μαύρο πανό στο οποίο αναγραφόταν ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ 13 αλλά που επέτρεψε να περάσουν δεκάδες φωτοβολίδες στο πέταλο των ΤΟΥΡΚΩΝ και που δεν συνέλαβε κανένα όταν τις έριχναν στους φιλάθλους της ομάδας μας στην Ανατολική κερκίδα! Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι ένα φτύσιμο ενός οπαδού μας αντιστοιχεί σε 20ημερη φυλάκιση…

Μπράβο και στην ΚΟΠ που ενώ ήμασταν Πρωταθλητές και γηπεδούχοι όρισε με κλήρωση τις κερκίδες δίνοντας την Δυτική στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ‘φιλοξενούμενους’ οι οποίοι όρθιοι πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας έριχναν ότι είχαν και δεν είχαν στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα κάνοντας τον χώρο γύρο να μοιάζει με τον Κοτσιατη!

Μπράβο και στον διαιτητή του αγώνα που όχι μόνο δεν το διέκοψε αλλά και που ακύρωσε τον καταλογισμό του πέναλτι όταν δέχθηκε τον καταιγισμό αντικειμένων, την επίθεση και την τρομοκρατία των ΤΟΥΡΚΩΝ σε μια προσπάθεια να τους κρατήσει όσο περισσότερο (μοιραία) στο παιγνίδι!

Μπράβο και προκαταρκτικά στην ΚΟΠ που είμαστε σίγουροι πως θα υπακούσει τις κρατικές εντολές και δεν θα τιμωρήσει την ομάδα παράρτημα εις ένδειξη συμπαράστασης και μετανοίας που δεν κατάφεραν μέσω των απεσταλμένων τους να δώσουν το πρώτο (και μοναδικό) τρόπαιο της χρονιάς που θα μπορούσε να πανηγυρίσει η αγαπημένη ομάδα του Προεδρικού Με-Γάρου και του κόμματος!

Μπράβο και σε όσους συνέβαλαν στο να βγεί στην εξουσία η παρούσα ‘κυβέρνηση’ και σε όσους την βοήθησαν και αξακολουθούν να την βοηθούν στο να σπείρει τον ανθελληνισμό με κάθε τρόπο και σε κάθε γωνιά του νησιού (ακόμη και στα γήπεδα μέσω του ποδοσφαιρικού παραρτήματος και των χιλιάδων ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ μαντρισμένων και τηλεκατευθυνόμενων αρνιών τους)!

Μπράβο σε όσους επιτέλους ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν ότι οι ΤΟΥΡΚΟΙ και οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ δεν ζουν μόνο στα κατεχόμενα υπό την προστασία του εισβολέα κατακτητή αλλά ζουν και στην ελεύθερη Κύπρο υπό την προστασία, ασυλία και καθοδήγηση της πιο φασιστικής κυβέρνησης που είδε ποτέ αυτός ο τόπος.

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ… ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ 13…

ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ… ΨΗΛΑ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ!

Υγ. Ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του ότι σήμερα θα έχει συνάντηση με την Εταιρία ΑΠΟΕΛ και το ταξιδιωτικό γραφείο See You Travel σχετικά με την εκδρομή στην Πολωνία.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΕΛ

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!