Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ηρωικούς οπαδούς μας βρέθηκαν το Σάββατο στο ΓΣΠ δίπλα από την ομάδα ευχαριστώντας έτσι τους πρωταγωνιστές για την χαρά που μας πρόσφεραν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσο για τους υπόλοιπους οι οποίοι προτίμησαν να παραμείνουν στους καναπέδες τους κανένας χαρακτηρισμούς πέραν από «αχάριστοι» δεν είναι ικανός για να δώσει πιο ακριβή περιγραφή. Τα λόγια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τα είπαν όλα και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Αυτή την Τετάρτη στις 17.00 ο αυτοκράτορας θα αναμετρηθεί για 4η φορά απέναντι στην κρατική ομάδα. Τα πράγματα είναι απλά…όσο και αν το πρωτάθλημα είναι ήδη στη βιτρίνα μας…όσο ρεζίλι και αν τους έχουμε κάνει σε όλα τα επίπεδα…όσο ξεφτιλισμένοι μπορεί να είναι σαν πάστα…απαιτούμε άλλη μια νίκη εις βάρος τους γιατί αυτό προστάζει η ιστορία!

Οι οργανωμένοι, όπως πάντοτε, θα βρίσκονται στο Νότιο πέταλλο να καταθέτουν το είναι τους, όπως προστάζει η ιστορία της βαριάς πορτοκαλί φανέλας.

Αναμένουμε ότι την Τετάρτη στο γήπεδο θα βρεθούν ΜΟΝΟ όσοι πρέπει. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από όσους βρέθηκαν στο ΓΣΠ το περασμένο Σάββατο.

Συνάντηση στο Fan Club: 15.00

Αναχώρηση πορείας: 15.30

ΘΡΥΛΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΟΥ ΠΑΡΤΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!