Συνηθισμένοι στα δύσκολα

Το ΑΠΟΕΛ μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη θέλει όσο ποτέ να επιστρέψει στις επιτυχίες έτσι ώστε να βάλει πίσω του το αρνητικό σερί και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την ομόνοια. Οι αγώνες κατάταξης άρχισαν για την ομάδα μας από την περασμένη εβδομάδα αφού η κλήρωση του πρωταθλήματος μας αναγκάζει να αγωνιστούμε και στις τελευταίες αγωνιστικές με όλες τους ανταγωνιστές μας. Ακόμα και η αελ που όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός τετράδας θα έρθει την Κυριακή στο ΓΣΠ με το γνωστό της επιπλέον κίνητρο.

Το ΑΠΟΕΛ περισσότερο από όλα καλείται να κερδίσει τον κακό του εαυτό και όχι τόσο την ομάδα της Λεμεσού. Μπορεί να διαθέτουν ένα καλό σύνολο αλλά τα πάντα εξακολουθούν να εξαρτώνται από τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιχείρησε να στείλει τα δικά του μηνύματα με βασικότερο ότι μπορούμε να επανέλθουμε στις νίκες αν βρούμε τις λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στους τελευταίους αγώνες. Προειδοποίησε παράλληλα τον κόσμο να μην αναμένει θαύματα και πως ο μοναδικός στόχος με την αελ είναι η νίκη και τίποτα περισσότερα.

Οι τοποθετήσεις του προπονητή μας δείχνουν τόσο τη σημασία του αγώνα όσο και την πίεση που υπάρχει σε όλους στον Αρχάγγελο. Πίεση που πρέπει να λειτουργήσει θετικά και όχι να μπλοκάρει του ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι είναι μαθημένοι στα δύσκολα.

Αγωνιστικά αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην μεσοεπιθετική γραμμή αφού τίποτα δε δούλεψε σωστά στον τελευταίο αγώνα. Πέραν τούτου όμως υπάρχει και ένα πρόβλημα με τον Ζεβλάκοφ και σήμερα θα διαφανεί κατά πόσο μπορεί να υπολογίζεται.

Μπόρα ήταν και πέρασε
Τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τις τελευταίες μέρες από χάκερς ανήκουν στο παρελθόν. Με την αναβάθμιση του φόρουμ εντός των επομένων ημερών αισιοδοξούμε ότι θα επανέλθουμε και εμείς στο σωστό δρόμο. Για όσους έκριναν ότι οι επιθέσεις από χάκερς ήταν προϊόν οπαδών άλλων ομάδων, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Με αφορμή τα προβλήματα να θυμίζουμε ότι μέσω του Vodafone live μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά όλη την αρθογραφία του apoel.net.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!