11αδα: την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή

Μπορεί οι προερχόμενοι από τραυματισμούς παίκτες να προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες δυο μέρες αλλά ο Δώνης ξέρει ότι δεν βρίσκονται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας, γεγονός  που κάνει εξαιρετικά δύσκολο τον καταρτισμό της εντεκάδας. Η ψεσινή προπόνηση ήταν χαλαρωτικού χαρακτήρα και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις έτσι δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κριτήριο για τον οποιονδήποτε. Είναι για αυτό που ακόμα και σήμερα ο Δώνης με το επιτελείο του κάνουν σκέψεις οι οποίες αφορούν τους Αντωνιάδη, Γκόμες, Μαντούκα και Αλωνεύτη. Η πιο δύσκολη απόφαση αφορά τον Αντωνιάδη ο οποίος προέρχεται από έναν σοβαρό μυϊκό τραυματισμό αλλά και γιατί η απουσία του Ρίισε κάνει ακόμα μεγαλύτερο το ρίσκο. Αυτό ισχύει γιατί ο Αλεξάνδρου αν και έμπειρος δεν είναι ακραίος αμυντικός ενώ η τελευταία συμμετοχή του  Ιωάννου ήταν πριν τρεις μήνες!

Ο κίνδυνος της πιθανής υποτροπής στον οποίο κάναμε αναφορά και χτες είναι κάτι που θέλει να αποφύγει ο προπονητής μας αφού θα ανατρέψει το πλάνο του και στον αποψινό αγώνα αλλά και γιατί θα χάσει κάποιον παίκτη για ακόμα μεγαλύτερο διάστημα.

Αναλόγως των αποφάσεων που θα πάρει ο Δώνης για τους τέσσερις θα βγει και η υπόλοιπη εντεκάδα. Ο Τζιμπούρ θα είναι στο αρχικό σχήμα με την προσδοκία ότι η παρουσία του θα φέρει το γκολ που θα βοηθήσει στο να είμαστε αποτελεσματικοί και να έρθουμε πιο κοντά στον τεράστιο στόχο του βαθμολογικού κέρδους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!