Λίγοι αλλά πολλοί

Την Τετάρτη, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ακόμα μια ομάδα  που προσπαθεί να επιβιώσει, όχι μέσω των δικών της επιτυχιών, αλλά μέσω τις προσπάθειας να αποτύχουν οι άλλοι. Όπως και στην περίπτωση τις Ανόρθωσης πριν λίγες βδομάδες, έτσι και τώρα στην περίπτωση του παραρτήματος, ο αγώνας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ προσφέρεται ως ιδανική θεραπεία για τα ψυχολογικά που τους έχει δημιουργήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. Έχει καταντήσει έθιμο να βλέπουμε ομάδες όπως τις συγκεκριμένες να ανασυντάσσονται, να πωρώνονται και να παρουσιάζουν τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ ως σανίδα σωτηρίας στα διάφορα συμπλέγματα που τους έχει προκαλέσει η ομάδα μας με τις μεγάλες της επιτυχίες.

Για άλλη μια φορά, η Νότια θα πρέπει να αναμετρηθεί με τους χιλιάδες χόχους που θα θυμηθούν και πάλι τον δρόμο για το ΓΣΠ και που θα αφήσουν για ένα 90λεπτο τα προβλήματα τους στην άκρη στην προσπάθεια τους να αποφύγουν το μοιραίο. Οι 4500 χιλιάδες οπαδοί μας έχουν υποχρέωση να δικαιώσουν την παρουσία του με φωνή, παλμό και ασταμάτητη υποστήριξη προς την ομάδα μας.

Η οργάνωση της κερκίδας θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την όλη εικόνα της Νότιας. Οι οργανωτές θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να βάλουν όλους τους οπαδούς μας στο τριπ της κερκίδας για να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα αντάξια της προσπάθειας της ομάδας μας του τελευταίους μήνες.

Στο ΓΣΠ την Τετάρτη το απόγευμα, εμείς οι λίγοι, έχουμε την ευθύνη να υπερασπιστούμε το γόητρο και την περηφάνια όλων των υπολοίπων που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο. Ξέρουμε τον τρόπο. Το έχουμε ξανακάνει χιλιάδες φορές. Πάμε σαν άλλοτε…

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!