Κερδίζει πόντους η παραμονή Δώνη

Παρόλο που στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον ΑΠΟΕΛ κανείς δεν μπορεί να μιλά με βεβαιότητα για το τι θα συμβεί σε χρονικό ορίζοντα 4-5 μηνών, τα σημερινά δεδομένα φωτογραφίζουν παραμονή του Δώνη και τη νέα χρονιά. Όπως είναι γνωστό ο Έλληνας προπονητής και το επιτελείο του συμφώνησαν με την προηγούμενη διοίκηση για συνεργασία μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς και οι πρώτες σκέψεις για τη συνέχεια άρχισαν ήδη να γίνονται. Η απόφαση είναι πλέον της διοίκησης Πετρίδη η οποία φαίνεται να έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον Δώνη. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από την πορεία της ομάδας στο διάστημα αυτό αλλά κυρίως από το ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων σε θέματα φιλοσοφίας γύρω από το πώς πρέπει να λειτουργήσει ο ΑΠΟΕΛ σε βάθος χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τα αποτελέσματα δύσκολα μπορεί να αντέξει ένας προπονητής στην ομάδα μας αλλά η μέχρι σήμερα πορεία του Δώνη σε σχέση και με το χάος που παρέλαβε είναι στοιχεία που ενισχύουν το θέμα παραμονής του.

Είναι σημαντικό να αναδείξουμε ότι η διοίκηση και Δώνης βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συντονισμό όσον αφορά σημαντικά θέματα που αφορούν την προσπάθεια να κτιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα σε μια επαγγελματική βάση.

Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και κυρίως οι τομείς ευθύνης τους αλλά και ομάδας από σκαούτερ είναι θέματα που έχουν συζητηθεί εκτενώς τόσο σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου όσο και με τον Δώνη.

Αξίζει να πούμε ότι κάποια πράγματα έχουν ήδη πάρει σάρκα και οστά αφού ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει από την άποψη του ότι έχουν αναγνωριστεί οι ανάγκες της ομάδας και παρακολουθούνται συγκεκριμένοι παίκτες στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό από ομάδα συνεργατών του Δώνη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!