Νίκη και στη νεα μάχη

Τα δεδομένα είναι πλέον γνωστά. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίζει κάθε αγωνιστική προκειμένου να καλύψει τη χασούρα του πρώτου γύρου και όχι μόνον. Η δυναμική που αποκτήσαμε τον τελευταίο καιρό είναι δεδομένη αλλά δεν αρκεί και είναι για αυτό που απαιτείται σοβαρότητα και σταθεροποίηση της απόδοσης σε ψηλά επίπεδα. Το σημερινό εμπόδιο είναι η Ανόρθωση και όσοι το θεωρούν δύσκολο έχουν απόλυτο δίκαιο. Παρά τα αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη συγκεκριμένη ομάδα είναι δεδομένο ότι βλέπει τον μεταξύ μας αγώνα ως τελικό. Η εξαγορά της ποινής από μια χρεοκοπημένη ομάδα και οι χτεσινές προτροπές για δίκαιη διαιτησία στέλνουν ξεκάθαρα μηνύματα τα οποία πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας καλείται να αμυνθεί σωστά και να είναι αποτελεσματική στη γραμμή κρούσης έτσι ώστε να φύγουμε από το Παπαδόπουλος με τη νίκη.

Το πλάνο του Δώνη

Η λογική και τα όσα είδαμε με τον Ερμή λένε ότι ο Δώνης θα προχωρήσει στην μια και αναγκαστική αλλαγή που προκύπτει λόγω του τραυματισμού του Μαντούκα. Ο Σαντίν θα είναι ο παρτενέρ του Ντε Βινσέτι στην επίθεση έχοντας σαν στηρίγματα στα άκρα τους Αλωνεύτη και Μπενασούρ. Το ανέβασμα του Τυνήσιου στους τελευταίους αγώνες έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθουν τα αποτελέσματα και το ζητούμενο είναι η συνέχεια.

Πάντως στην τελευταία προπόνηση ο Δώνης έδειξε να σκεφτεται επιστροφή του Χαραλαμπίδη στο δεξί άκρο κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει έκπληξη η οποία δικαιολογείται από την ανάγκη να αμυνθούμε καλά αντί να επιτεθούμε δημιουργικά.

Η αμυντική τετράδα δεν θα αλλάξει όπως και ο Πάρντο που θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. H σωστή αμυντική συμπεριφορά είναι υπόθεση όλων αλλά το ζητούμενο είναι κάποιοι παίκτες να περιορίσουν στο ελάχιστο τα ατομικά λάθη.

Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή προσώπων θα θεωρηθεί έκπληξη η οποία όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί! Θα επανέλθουμε εξηγώντας γιατί μπορεί να συμβεί αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!