Τρέλα με Ντε Βινσέτι

Όσο και αν λέμε ότι οι προσδοκίες του κόσμου για τον Ντε Βινσέτι δεν πρέπει να είναι παράλογες αυτά που είδαμε σήμερα επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα μας χτύπησε (έστω για 5 μήνες) φλέβα χρυσού. Ο Αργεντινός στο πρώτο παιχνίδι που ήταν διαθέσιμος πήρε θέση βασικού και θάμπωσε τους πάντες με την απόδοση του. Οι ενέργειες του Ντε Βινσέτι απέναντι στους σκληροτράχηλους μαύρους της Αελ ήταν αυτές που έστειλαν τα καλύτερα μηνύματα. Ο Ντε Βινσετι έχασε μια σπουδαία ευκαιρία αλλά έδωσε την ασίστ στον Μαντούκα στη φάση του γκολ και με την όλη του παρουσία έδειξε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για να επιστρέψει στην κορυφή.

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και το ότι η παρουσία του Ντε Βινσέτι ήταν τέτοια που βοήθησε και τους υπόλοιπους παίκτες να έχουν καλή απόδοση. Είδαμε για παράδειγμα έναν απελευθερωμένο Χαραλαμπίδη ο οποίος μπόρεσε να ανταποκριθεί τόσο στα αμυντικά όσο και στα οργανωτικά του καθήκοντα.

Με αυτά τα δεδομένα το Ντε Βινσέτι οε οε οε που δονούσε το Τσίρειο όταν ο 24χρονός έγινε αλλαγή μόνο φυσιολογικό μπορεί να θεωρηθεί!

Ο Ντε Βινσέτι μετά τον αγώνα είπε τα εξής:

Πιστεύω ήταν μια μεγάλη νίκη για την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά. Ίσως να μην είχαμε την κατοχή, όμως ήμασταν πολύ πιο επικίνδυνοι και παίξαμε έξυπνα. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι όμως οι συμπαίκτες μου με έκαναν να νιώθω πολύ άνετα. Περίμενα πώς και πώς να παίξω αυτό το παιχνίδι. Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε κοντά στην πρώτη θέση. Θα κυνηγήσουμε και το πρωτάθλημα. Σίγουρα μπορούμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο, αυτός είναι ο στόχος μας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!