Να κάνουμε το αυτονόητο

Η προσπάθεια να ξεκολλήσουμε από την έκτη θέση επιβάλλει να κερδίσουμε μια από τις πιο αδύνατες ομάδες του πρωταθλήματος. Η σημερινή αναμέτρηση με την Αεκ Κουκλιών είναι μονόδρομος αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα έχει τραγικές συνέπειες για τον ΑΠΟΕΛ. Οι περισσότεροι μπορεί να θεωρούν δεδομένη τη νίκη αλλά ο φετινός ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν μπορεί να εφησυχάζεται. Οι απουσίες, η κούραση από τον αγώνα του Europa και οι γνωστές αδυναμίες είναι οι αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Δώνης και οι παίκτες του. Με αυτά τα δεδομένα το πιθανότερο είναι να δούμε για ακόμα μια φορά φέτος μια νέα εκτεκάδα! Οι Ολιβέιρα και Μπόρδα δεν υπολογίζονται έτσι το ζητούμενο είναι ποιος θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Αμορίν που θα επιστρέψει με τη σειρά του στο αρχικά σχήμα. Η δυναμικότητα του αντιπάλου και όχι μόνο καθιστά τον Αντωνιάδη την πρώτη επιλογή αλλά θα πρέπει να δούμε τι κρίνει ορθότερο ο Δώνης.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στο μεσοεπιθετικό κομμάτι με βάση τα όσα είδαμε στον αγώνα με την Μακάμπι όπου δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ότι μια αξιόλογη φάση μέσα από οργανωμένη επίθεση. Το δίδυμο Μαντούκα – Αλωνεύτη δεν λειτούργησε όπως θα ήθελε ο Δώνης έτσι το ενδεχόμενο να δούμε τους Σωτηρίου και Γκονσάλβες βασικούς είναι πιθανό.

Η λογική λέει ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα αμύνεται στο μισό γήπεδο κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρξουν ουσιαστικές βοήθειες από τους ακραίους αλλά και από τον άξονα προκειμένου να βρούμε τις λύσεις. Το γκολ και οι προϋποθέσεις για να έρθει είναι υπόθεση όλων και αυτό είναι πιο έντονο από ποτέ από τη στιγμή που δεν υπάρχει αξιόπιστος επιθετικός.

Στα πολλά οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και στις εξωαγωνιστικές συνθήκες του αγώνα. Το εργάσιμο της ημέρας, ο αντίπαλος και οι καιρικές συνθήκες στέλνουν το μήνυμα ότι δεν θα μαζέψουμε πολύ κόσμο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!