Aντικαταστατική μεταγραφή οι χόχοι

Σε μια προσπάθεια να ανακόψει την μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει η ομάδα Φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση της ομόνοιας έφερε στην Κύπρο να αγωνιστεί παράνομα στο σημερινό ματς τον ποδοσφαιριστή Mustapha Otmani. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε δηλωθεί από την ομόνοια για να αγωνιστεί ως πέμπτος ξένος στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και στην συνέχεια πήγε στην γαλλική Bagneux από την οποία και ανακοινώθηκε στις 5 Νοεμβρίου.

http://www.bagneuxfutsal.com/el-maestro-retour/

Η αγγλική μετάφραση του κειμένου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Hello to all, the Tigers Futsal Bagneux are pleased to announce the return of Maestro Mosquito said. Indeed Mustapha Otmani returns home after a short stay in Cyprus (where he participated in the Futsal league champion).

Mustapha Otmani number 10 and captain of France Futsal chose to return in Tigers team he knows very well. We wish you Welcome home, all senior players and especially the President is pleased to welcome you.»

Ως γνωστό, το καταστατικό της ΚΟΠ απαγορεύει ξεκάθαρα οποιανδήποτε μεταγραφή κατά την διάρκεια της περιόδου. Η προσθήκη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή μερικές μέρες πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι προκαλεί μεγάλη έκπληξη. Η επικοινωνία του Σωματείου μας με την ΚΟΠ για ξεκαθάρισμα του θέματος δεν έγινε δυνατή και έτσι το θέμα παραμένει αδιευκρίνιστο λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Ενημερωτικά να αναφέρουμε ότι οι ομάδες φουτσαλ  δικαιούνται να διατηρούν στο ρόστερ τους 4 ξένους ποδοσφαιριστές για το κυπριακό πρωτάθλημα, εκ των οποίων δικαιούνται να δηλώνουν 3 σε κάθε παιχνίδι. Η ομόνοια έχοντας τραυματία τον ένα εκ των 4 ξένων της και έχοντας αποδεσμεύσει τον άλλο, έφερε τον Mustapha Otmani για να αγωνιστεί σήμερα. Η συμμετοχή του στο αποψινό ματς είναι αντικαταστατική και η ΚΟΠ οφείλει να σταματήσει να κάνει τα στραβά μάτια εις βάρος του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!