Το μενού έχει και ανούσια λασπολογία

Σε νέα φάση φαίνεται ότι μπαίνει η άρνηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου να συμβιβαστεί με το αναπόφευκτο. Σήμερα και μετά τη ψεσινή συνεδρία της εταιρείας διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης και όχι μόνο το ότι τρεις παράγοντες του ΑΠΟΕΛ έχουν οφειλές μερικών χιλιάδων ευρώ προς το ΓΣΠ και της εταιρεία ΑΠΟΕΛ. Πιο συγκεκριμένα από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ έχει διαρρεύσει ότι οι Πρόδρομος Πετρίδης, Χάρης Φωτίου και Θεόδωρος Κυριακίδης χρωστούν ποσά που στις περιπτώσεις των δυο πρώτων αφορούν τα boxes του ΓΣΠ και τον πρώην αντιπρόεδρο εισιτήρια του Champions League. Η διαρροή δεν είναι τυχαία αφού ο πρόεδρος της εταιρείας ζήτησε χτες από το λογιστήριο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ και έλαβε σχετική ενημέρωση. Προκαλεί θλίψη και προβληματισμό ο τρόπος με τον οποίο επιχειρεί η διοίκηση της εταιρείας να σπιλώσει τάχα το όνομα ατόμων που ανήκουν στον ΑΠΟΕΛ.

Και αν για τους Πετρίδη και Φωτίου τα αίτια σχετίζονται με την απόφαση τους να αναλάβουν τη διοίκηση, μας ξενίζει πραγματικά που αποσκοπεί η διαρροή της ασήμαντης οφειλής του Κυριακίδη ο οποίος ακόμα και προ δεκαημέρου έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προέδρου της εταιρείας. Είναι επίσης ένα άτομο που επέλεξε τη σιωπηρή αποχώρηση προ διετίας παρά το ότι αν μιλούσε η διοίκηση Ερωτοκρίτου θα επεφτε μέσα σε λίγες μέρες.

Η λασπολογία που επιχειρείται είναι μεν ανούσια αλλά δείχνει πόσο άρρωστος είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Πρέπει όμως να πούμε και το εξής. Είναι υποκρισία να μας χρωστά 2 εκατομμύρια ευρώ η LTV και για χρόνια να μην κάνουμε κάτι ουσιαστικό και να αντιδρούμε με αυτό τον τρόπο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!