Οι μεγαλομέτοχοι ακροβατούν

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες 15 μέρες δεν αποτελούν έκπληξη. Οι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΕΛ αναλώνονται για ακόμα μια φορά σε δεκάδες παρασκηνιακές επαφές αδυνατώντας να καταλήξουν σε κάποια κοινά αποδεκτή και κυρίως σωστή λύση σε σχέση με το μέλλον της ομάδας μας. Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και τον περασμένο Μάιο και γενικότερα όποτε ο νυν πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Ερωτοκρίτου εκφράζει την δημόσια, παρασκηνιακά ή τεχνητά την πρόθεση του για παραίτηση. Η διαχρονική αδυναμία τους να καταλήξουν σε ένα σωστό πλαίσιο συνεργασίας πηγάζει από το γεγονός ότι τα άτομα αυτά έχουν διαφορετικές επιδιώξεις αλλά και προσωπικές συμπάθειες ή καλύτερα αντιπάθειες. Δυστυχώς  δεν έχουν αντιληφθεί ότι με την εγκληματική αμέλεια και επιπολαιότητα που δείχνουν θα οδηγήσουν την εταιρεία ΑΠΟΕΛ στη χρεοκοπία.

Αδυνατούν επίσης να αντιληφθούν ότι η παρουσία κάποιων ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου διχάζει αντί να ενώνει την πλειοψηφία του κόσμου.

Οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες. Όλοι αναγνωρίζουν ότι η διοίκηση Ερωτοκρίτου με τη σημερινή της σύνθεση και αποφάσεις οδηγεί τον ΑΠΟΕΛ στον γκρεμό. Μένει να δούμε αν και τι θα πράξουν οι μεγαλομέτοχοι προκειμένου να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.Οι μεγαλομέτοχοι που ακροβατούν:

Γιώργος ΞιναρήςΠρόδρομος ΠετρίδηςΧριστόφορος ΠοταμίτηςΓιώργος ΓεωργίουΦοίβος ΕρωτοκρίτουΧάρης Λοϊζίδης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!