Να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε

Ως ένα αγώνα χωρίς γυρισμό χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα ο Δώνης λέγοντας ότι πρέπει να βρούμε να κερδίσουμε. Ο προπονητής μας για ακόμα μια φορά έκανε αναφορά στην ανάγκη για βελτίωση ενώ τόνισε την ανάγκη να γίνουμε πιο σκληρή ομάδα αμυντικά έτσι ώστε να μην φανούν τα ατομικά λάθη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν βάζει πίεση στους παίκτες ότι πρέπει να κερδίσουν: Είναι ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό, η νίκη είναι επιτακτική αν θέλουμε να διατηρήσουμε ελπίδες πρόκρισης. Δεν νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, είμαστε συνειδητοποιημένοι. Πρέπει να κοιτάξουμε το πώς θα είμαστε βελτιωμένοι στο γήπεδο, να δείξουμε θέληση από το αποτέλεσμα. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε.

Πόσο διαφορετική περιμένει την Bordeaux: Η Bordeaux είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει με τον ίδιο τρόπο και εντός και εκτός. Έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ της. Εμείς πρέπει να εστιάσουμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού και να είμαστε βελτιωμένοι. Από τους μεσοεπιθετικούς μας να κοιτάξουμε με περισσότερο πάθος στον στόχο, που είναι η εστία. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληρή ομάδα αμυντικά. Ίσως επειδή τα ατομικά χαρακτηριστικά δεν μας βοηθάνε, η ομαδική αμυντική μας λειτουργία θα πρέπει να είναι πολύ καλή.

Το ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει πρόβλημα επιθετικά αλλά και μια μονόπλευρη δυνατότητα από τα πλάγια. Μπορεί να βρεθεί διαφορετική φόρμουλα για αύριο; Θα διαφωνήσω λίγο. Ειδικά τα τρία τελευταία παιχνίδια, η ομάδα έχει μια ισορροπία στην ανάπτυξή μας. Αυτό σημαίνει ότι προσπαθούμε και από τον άξονα και από τα άκρα να απειλήσουμε. Το σημαντικό είναι ότι για να μπορέσουμε να απειλήσουμε, πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση όταν βρισκόμαστε έξω από την περιοχή. Πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία και να χρειαστούν λίγες φάσεις για να σκοράρουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!