Μανούβρες που βαθαίνουν το ρήγμα

Όσοι ασχολούνται με τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ θα έχουν αντιληφθεί ότι εδώ και καιρό ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Πρωταγωνιστές στο επικίνδυνο για τον ΑΠΟΕΛ έργο είναι οι μεγαλομετόχοι που με τα τερτίπια τους οδηγούν την εταιρεία στην απαξίωση. Η χτεσινή ανακοίνωση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας είναι ακόμα ένα επεισόδιο που επιβεβαιώνει τα πιο πάνω. Είναι πρωτότυπο να συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου χωρίς να έχει παραιτηθεί ο απαιτούμενος αριθμός μελών του νυν συμβουλίου. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατι ο Φοίβος Ερωτοκρίτου μετά από δεύτερες σκέψεις έκρινε ως βεβιασμένη τη νέα πρόθεση παραίτησης που έκανε μέσω ραδιοφώνου την περασμένη εβδομάδα. Η ανετοιμότητα να παραδώσει την προεδρική καρέκλα τον οδηγεί σε κινήσεις τακτικής με στόχο να κερδιθεί χρόνος ο οποίος όπως ευελπιστεί ότι θα λειτουργήσει υπέρ του.

Το «δεν αντέχω άλλο την πίεση» που είπε ο πρόεδρος πριν μια εβδομάδα ήταν μεν αληθινό αλλά ένα έντονο συναίσθημα της στιγμής. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν θέλει να παραιτηθεί και είναι δικαίωμα του να έχει αλλάξει γνώμη. Το τελευταίο όμως πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι να μπούμε σε έναν νέο κύκλο αχρείαστων διοικητικών διεργασιών.

Αν ο Ερωτοκρίτου θέλει να παραμείνει θα πρέπει να το κάνει χωρίς να πρέπει να πάμε σε ακόμα μια αστεία γενική συνέλευση. Αν νιώθει ότι δεν έχει τη στήριξη των μεγαλομετόχων δεν πρόκειται να την κερδίσει με επικοινωνιακές μανούβρες που βαθαίνουν το ρήγμα.Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Δώνη προσπαθεί να διορθώσει ότι διορθώνεται  με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κανένας και πολύ περισσότερο το διοικητικό συμβούλιου της εταιρείας δεν έχει την πολυτέλεια να αναλώνεται με θέματα που διχάζουν αντί να συμβάλουν στην ενότητα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!