Ξεκουμπώσαμε

Πέρα από τα βαθμολογικά οφέλη που είχε η χτεσινή νίκη επί της Ανόρθωσής, υπήρχε και μια άλλη παράμετρος την οποία βίωσαν όσοι βρέθηκαν στο ΓΣΠ. Ήταν η πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό που η ατμόσφαιρα πάνω στις εξέδρες δεν θύμιζε σε τίποτε την μουδιασμένη διάθεση των προηγούμενων αγώνων. Η καλή αγωνιστική διάθεση των ποδοσφαιριστών μας φάνηκε από την αρχή του ματς και αυτό συνέτεινε σε τεράστιο βαθμό στο να μπει αμέσως ο κόσμος στο κλίμα του αγώνα. Ακούσαμε μετά από μήνες όλο το γήπεδο να συμμετέχει στα συνθήματα και νιώσαμε μετά από καιρό ατμόσφαιρα ντέρμπι.

Η αποφασιστικότητα της ομάδας, το οργανωμένο πλάνο παιχνιδιού και η θετική εικόνα που ανάβλυζε από τα πρόσωπα και τις ενέργειες των παιχτών, μεταδόθηκε άμεσα και στις κερκίδες.  Η πίεση και το άγχος του πιθανού αρνητικού αποτελέσματος που θα μας έφερνε πολύ πίσω στην μάχη για τον τίτλο  ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα και σε αυτό λειτούργησε  αποκλειστικά το πλάνο και η πίστη στης ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Ούτε τα γνωστά συμπλέγματα του Τράττου δεν μπόρεσαν να μας αλλοιώσουν την διάθεση έστω και αν επιχείρησε σε έναν ακόμα αγώνα να γίνει ο πρωταγωνιστής με τρόπο που να επηρεάσει αρνητικά τον ΑΠΟΕΛ. Η προσπάθεια μας για επιστροφή στην κορυφή θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να συνετιστεί ο κάθε Χρυσοστόμου και Τράττος.

Μπορεί να ακούεται τετριμμένη φράση «Να κτίσουμε πάνω σε αυτή την νίκη» όμως η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση μας ισχύει με όλη της την κυριολεξία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!