Ο Παν.συ.φι απαντά στον Ερωτοκρίτου

Το γυαλί έχει ραγίσει εδώ και καιρό, οπότε τα όσα είπε ο Ερωτοκρίτου στη συναισθηματική προαναγγελία του για πρόθεση παραίτησης δεν μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τους οργανωμένους. Σε σημερινή τους απαντητική- ανακοίνωση εξαπολύουν μύδρους κατά της διοίκησης θεωρώντας ότι ο πρόεδρος και όχι μόνο παραπλανούν τον κόσμο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ακούγοντας την συνέντευξη του κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου, αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι ότι για την κατάντια του ΑΠΟΕΛ ευθυνόμαστε εμείς.

Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε κάποια πράγματα που μας καταλογίζει ο εν λόγο κύριος στην συνέντευξη του, που ουσιαστικά το μόνο που έχει καταφέρει είναι να παραπλανήσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Πρώτον, ακούσαμε τον κ. Φοίβο να λέει ότι ζήτησε από τον Πρόεδρο του Σωματείου όπως επικοινωνήσει με άλλους μεγαλοπαράγοντες για να αποφασίσουν από κοινού την πρόσληψη καινούργιου προπονητή. Διερωτόμαστε πώς είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που είναι γνωστή η κόντρα Εταιρείας και Σωματείου και τον Πρόεδρο του Σωματείου δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπουν, και γιατί δεν επικοινώνησε ο κ. Φοίβος απευθείας με τους μεγαλοπαράγοντες που επιθυμούσε. Για το πιο πάνω θέμα, ως Σύνδεσμος επικοινωνήσαμε με πρώην μεγαλοπαράγοντες αλλά και με πρώην συνεργάτες του κ. Φοίβου και μας ενημέρωσαν ότι κανένας δεν επικοινώνησε μαζί τους.

Σχετικά με τον κ. Σέρτζιο, η γνώμη μας είναι ότι ο κόσμος με το δίκιο του αντιδρούσε για τον συγκεκριμένο προπονητή αλλά και για όσα ακούγονταν ότι συνέβαιναν στον Αρχάγγελο. Πώς γίνετε μια Διοίκηση να λέει ότι είναι σοβαρή από την στιγμή που ανέχεται τον προπονητή να κάνει χειρονομίες τόσο στο παιχνίδι με την Μάριμπορ αλλά και στο παιχνίδι με την Ζούλτε; Είναι λογικό τότε κ. Φοίβο μετά από όλους αυτούς τους ερασιτεχνισμούς, κάποιοι να ξεπεράσουν τα όρια τους, και δεν μιλάμε μόνο για τον Παν.Συ.Φι. αλλά και για όλο τον ΑΠΟΕΛίστικο κόσμο, εκτός φυσικά από εκείνους που είναι δίπλα σας για τους διάφορους λόγους.

Δεύτερον, για το περιστατικό ότι κάποιοι ντυμένοι στα μαύρα εισήλθαν στον Αρχάγγελο με απειλές και βρισιές προς τον κ. Αντωνίου, να αναφέρουμε ότι με την έλευση του κ. Δώνη, ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ πήγαμε στο προπονητικό κέντρο για να στηρίξουμε τον καινούργιο μας προπονητή και να τον ενημερώσουμε για τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών. Με το τέλος της προπόνησης ενημερώσαμε τον κ. Δώνη για το τι συμβαίνει και του ζητήσαμε πάνω απ’ όλα πειθαρχία. Ταυτόχρονα του εξηγήσαμε ότι υπάρχει μια κόντρα με την Διοίκηση και καλέσαμε τόσο τον ίδιο αλλά και τους ποδοσφαιριστές να μην δώσουν καμιά σημασία και να μείνουν ανεπηρέαστοι.

Η απάντηση του προπονητή είναι ότι δεν τον ενδιαφέρει τι συμβαίνει μεταξύ μας και δεν πρόκειται να επηρεαστεί κανένας από αυτή την κατάσταση.

Αυτό το λεμέ μετά που ακούσαμε τον κ. Φοίβο με το τέλος του παιχνιδιού με τον Ερμή να λέει ότι είχαν επηρεαστεί οι πάντες. Όσο για αυτούς που μας καταλογίζουν ευθύνες ότι τους απειλούμε ,να τους θυμίσουμε ότι κάποιοι άλλοι τρομοκρατούσαν απλούς φιλάθλους όταν τους κριτίκαραν, ακόμα και με απώλεια της δουλεία τους και μιλούμε από την εποχή του Ιβάν μέχρι και σήμερα.

Τρίτο, ανάφερε ο κ. Φοίβος ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι οι 20 000 που πάνε στο γήπεδο. Νομίζουμε είναι περιττό να πούμε κάτι για το συγκεκριμένο, αλλά αν είναι να το σχολιάσουμε και πάρουμε παράδειγμα τους 12 000 οπαδούς στο παιχνίδι με την Άιντραχτ, τότε κ. Φοίβο φαίνεται ότι και αυτοί οι υποτιθέμενοι 20 000 άρχισαν να σας βαριούνται. Αντί να βρείτε τρόπους να γεμίζετε το γήπεδο, συνεχίζετε να φταίτε τους πάντες εκτός από τον εαυτό σας.

Τέταρτο, σχετικά με την συνάντηση με τους οργανωμένους, έγινε μετά το παιχνίδι με την Αέλ όταν ο κ. Αντωνίου διατυμπάνιζε στα κανάλια ότι υποσκάπτουν τον Πρόεδρο χωρίς να διευκρινίζει ποιοί. Στην συνάντηση ρωτήσαμε τον κ. Ερωτοκρίτου αν γνώριζε για τις συγκεκριμένες δηλώσεις και η απάντηση του ήταν πως όχι.

Πως γίνετε κύριοι να βγαίνει κάποιος να κάνει δηλώσεις χωρίς να ενημερώνει το συμβούλιο και πώς γίνετε να τις αφήνει ατεκμηρίωτες. Ο ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος ακόμη περιμένει από τον κ. Αντωνίου να μας πει ποιοι είναι αυτοί που υποσκάπτουν τον Πρόεδρο. Και ναι πράγματι ζητήσαμε την απομάκρυνση των 2 κύριων που ήταν συνεργάτες του κ, Ερωτοκρίτου οι οποίοι με τις ενέργειες τους δίχαζαν και παραπλανούσαν το κόσμο του Α.Π.Ο.Ε.Λ . Το τι μας απάντησε ο Πρόεδρος της Εταιρείας, το αφήνουμε στον ίδιο να το πει.

Πέμπτο, ακούσαμε και το αστείο ότι εμείς διώξαμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Να θυμίσουμε στον Πρόεδρο ότι οι οργανωμένοι ήταν αυτοί που πήγαν στον Αρχάγγελο και στήριξαν τόσο τον Ιβάν όσο και τους ποδοσφαιριστές του με αποτέλεσμα να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ιβάν είχε πάρει από τον Ιανουάριο την απόφαση του για να φύγει, αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι πρώην συνεργάτες του κ. Φοίβου δημιούργησαν μέχρι και οπαδική ιστοσελίδα που σκοπός της ήταν να υποσκάπτει τον Ιβάν και να πολεμήσει άλλη οπαδική ιστοσελίδα. Τελικά, όπως παραδέχτηκαν κάποιοι ενώπιο συνεδρίας του Δ.Σ της Εταιρείας, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είχε ξεφύγει από τον έλεγχο τους.

Εν κατακλείδι, εάν ‘’φάγαμε’’ εμείς το Ιβάν Γιοβανοβιτς να σας θυμίσουμε όλους το κλίμα που επικράτησε στη βράβευση του στο Σύνδεσμο για την προσφορά του, και τα λόγια του Ιβάν που ευχαριστεί μόνο τους οργανωμένους για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια προς αυτόν. Κλείνοντας, για να αντιληφθούμε την σοβαρότητα αυτής της Διοίκησης, είναι γνωστό ότι γνώριζαν για μια ολόκληρη εβδομάδα ότι ο κ. Χρυσοστόμου θα ήταν ο διαιτητής στο παιχνίδι με τον Ερμή, αλλά η μοναδική έγνοια τους ήταν να ασχοληθούν με τον Σύνδεσμο. Στο τέλος της ημέρας όλοι είδαμε τι έγινε στον αγώνα, και το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι η Εταιρεία ζητά από την ΚΟΠ επανάληψη του παιχνιδιού. Αυτό είναι το κατάντημα του ΑΠΟΕΛ κύριοι. Μπράβο και στην ΚΟΠ και σε αυτούς που την διοικούν, που εδώ και μέρες παρακολουθούσαν αδιάφορα τον Ερμή και το ΑΠΟΕΛ να έχουν άποψη για το ποιος θα διαιτητεύσει. Μπράβο στην ΚΟΠ που δέχεται να αποφασίζουν Πρόεδροι ομάδων για τους διαιτητές. Όσο για τον κ. Φανιέρο θα τα πούμε στον δεύτερο γύρο.

Υ.Γ. Περιμένουμε να δούμε τη στάση από όλους τους μεγαλομετόχους στην επομένη Γενική Συνέλευση.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!