Παράπονα η διοίκηση, δεν ψάχνει δικαιολογίες ο Δώνης

Το τρίτο ημίχρονο αναπόφευκτα είχε ενδιαφέρον αφού όλοι ανέμεναν να ακούσουν τις δηλώσεις του Δώνη. Πριν από αυτές οι Ερωτοκρίτου και Ραφαήλ σχολίασαν τη διαιτησία με τον τελευταίο να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τον Χρυσοστόμου τον οποίο κάλεσε να παραιτηθεί άμεσα αν έχει τιμή λόκατζη. Ο πρόεδρος μίλησε για παράξενα πράγματα που έγιναν σήμερα στο γήπεδο ενώ και οι δυο αναγνώρισαν την ανυπαρξία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Δώνης με τη σειρά του κινήθηκε σε άλλα μήκη κύματος αρνούμενος να επικαλεστεί τη διαιτησία ως λόγο της ήττας. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ερωτοκρίτου: Συγχαρητήρια στον Ερμή, κέρδισε δίκαια αν και το πρώτο γκολ σημειώθηκε με το χέρι. Παρόλα αυτά, σήμερα έγιναν παράξενα πράγματα. Ο διαιτητής ξέχασε τις κάρτες, οι επόπτες εκτός θέσης, τι να πω… Βέβαια η απόδοση της ομάδας δεν ήταν εκείνη που έπρεπε. Αλλά αυτό που είδαμε στο γήπεδο από τους διαιτητές ήταν απαράδεκτο.

Για την αγωνιστική παρουσία: Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα απ’ την μια μέρα στην άλλη. Με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα χρειαστεί πολύς καιρός να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν το βάζουμε κάτω, είμαστε πέντε βαθμούς από την κορυφή και χρειάζεται πολύ δουλειά. Όμως αν δεν αλλάξει η ατμόσφαιρα, θα έχουμε και χειρότερα. Ελπίζω στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα. Πρέπει να υπάρχει υπομονή. Να δώσουμε χρόνο στον νέο προπονητή και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσει να αλλάξει κάποια πράγματα.

Δώνης: Ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς σίγουρα. Στην μια εβδομάδα που βρίσκομαι εδώ  προσπαθώ να μάθω την ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολύ χωρο στον αντίπαλο και από τύχη δεν το πληρώσαμε. Στην επανάληψη ανεβήκαμε και είμασταν καλύτεροι όμως συνολικά η νίκη του Ερμή ήταν δίκαιη. Εμείς πρέπει να βρούμε τις αδυναμίες και να βελτιωθούμε άμεσα γιατί η σημερινή εικόνα δεν ήταν καθόλου καλή. Δεν μπορώ να απαντήσω για το τι φταίει και να βρούμε τα λάθη μας για να κάνουμε στην συνέχεια μια καλή ομάδα. Κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες απλώς εγώ πρέπει να περάσουμε κάποια πράγματα στους παίκτες και γρήγορα. Πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να έχεις μια κακή αρχή και ένα καλό τέλος. Συγχαρητήρια στον Ερμή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!