Προκαλεί η ΚΟΚ

Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο όπου οι οικονομικές ενέσεις αποτελούν το καλύτερο φάρμακο για τα αθλητικά Σωματεία, κανείς δεν περίμενε πως ο ΑΠΟΕΛ θα έβρισκε απέναντι του την ίδια την ομοσπονδία καλαθόσφαιρας. Η ΚΟΚ έκανε και πάλι τα γνωστά μαγειρέματα έτσι ώστε να ευνοήσει τους προστατευόμενους της,  προσπαθώντας να αποκόψει χρηματικό ποσό από το καλαθοσφαιρικό μας τμήμα και να ενισχύει άλλες ομάδες. Συγκεκριμένα, προ μηνών ο ΚΟΑ ενημέρωσε την ΚΟΚ πως προτίθεται  να διαθέσει ένα ποσό για τις ομάδες που δικαιούνται έξοδο στην Ευρώπη και ζήτησε από την ΚΟΚ να υποδείξει σε ποιες ομάδες θα διατεθεί το ποσό.

Η ΚΟΚ λανθασμένα υπέδειξε τον πρωταθλητή και τον κυπελλούχο αφήνοντας πίσω τον δευτεραθλητή που ξεκάθαρα στην προκήρυξη δηλώνεται ως μια από τις 3 ομάδες που δικαιούνται να λάβουν μέρος στην Ευρώπη.

Ο ΚΟΑ βλέποντας το άδικο της υπόδειξης επανήλθε με νέα επιστολή στην ομοσπονδία ζητώντας της να λάβει υπόψη όλες τις ομάδες που θα έπρεπε να λάβουν τη χορηγία. Παράλληλα, το δ.σ του σωματείου  με επιστολή του ζήτησε να λάβει ενημέρωση γιατί δεν περιλαμβάνεται στη λίστα της ΚΟΚ ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη θα έπρεπε να λάβει ένα ποσοστό της χορηγίας.

Η ΚΟΚ αντί να διορθώσει το λάθος της, ετσιθελικά και προκλητικά, απέστειλε εκ νέου επιστολή στον ΚΟΑ , αφήνοντας πάλι τον ΑΠΟΕΛ εκτός χορηγίας. Ο ΚΟΑ μη έχοντας άλλη επιλογή και λειτουργώντας σωστά βάση προκήρυξης απέρριψε την πρόταση της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης κάνοντας ο ίδιος ο οργανισμός τον διαχωρισμό . Παρόμοια πρακτική που ακολουθείται και από άλλες αντίστοιχες ομοσπονδίες.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Κόκος Χρυσοστόμου κινεί τα νήματα έτσι ώστε να στερήσει έσοδα από τον ΑΠΟΕΛ, διοχετεύοντας τα παράλληλα σε ομάδες της αρεσκείας του.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!