Ο πρόεδρος βιάζεται για προπονητή

Η ανάγκη εξεύρεσης προπονητή επείγει κάτι που επιβεβαιώνει ο πλέον αρμόδιος αφού ο Φοίβος Ερωτοκρίτου σε δηλώσεις του πριν τον αγώνα είπε ότι το θέμα δεν μπορεί να τραβήξει πολύ αφού ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αποφασίσουν. Ο πρόεδρος είπε επίσης ότι υπάρχει ένα short list αποτελούμενο από τρεις προπονητές με τους οποίους γίνονται διαπραγματεύσεις. Οι επαφές δεν αφορούν μόνο το οικονομικό αφού από πλευράς ΑΠΟΕΛ υπάρχει και η πρόθεση να στελεχωθεί το προπονητικό τιμ και με άτομο που θα υποδειχθεί από τη διοίκηση. Όπως έχουμε αναφέρει και προ ημερών η διοίκηση καλείται να διορθώσει ένα λάθος που έγινε προ τετραμήνου.

Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι και η χρονική διάρκεια της συνεργασίας αφού η μίνιμουμ διάρκεια με τους πλείστους προτεινόμενους είναι ενάμιση χρόνος.

Σε κάθε περίπτωση μέσα στο επόμενο 48ωρο και με βάση τα λεγόμενα του προέδρου το θέμα πρέπει να κλείσει αφού περαιτέρω καθυστέρηση θα δημιουργήσει αλυσιδωτά προβλήματα.

Η σχετική δήλωση Ερωτοκρίτου

«Δεν μπορεί να τραβήξει πάρα πολύ, πρέπει σύντομα να αποφασίσουμε. Μας έχουν προταθεί… μην σας πω εκατοντάδες προπονητές. Έχουμε ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις με τους οποίους συζητούμε για το οικονομικό και για άλλα θέματα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να καταλήξουμε γιατί δεν μπορεί η ομάδα να μείνει χωρίς προπονητή. Και ο Γιάννος έχει τις δικές του υποχρεώσεις».

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!