Μπλα μπλα και από τον Μπενασούρ

Απολογητικός όσον αφορά τα νυχτοπερπατήματα του αλλά και λίγο ψεύτης παρουσιάστηκε ο Μπενασούρ σε σημερινές του δηλώσεις. Ο Τυνήσιος μέσος μιλώντας στο  Super Sport παρουσίασε ως μεμονωμένο περιστατικό το ξενύχτι του περασμένου Σαββάτου ενώ παραπληροφόρησε και για την ώρα αναχώρησης του από το νυχτερινό κέντρο. O Μπένα έταξε πολλά και διάφορα στον κόσμο ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι έχουμε έναν καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Επειδή τα προβλήματα του ΑΠΟΕΛ είναι πιο σοβαρά δεν θα δώσουμε συνέχεια και θα δούμε αν ο συγκεκριμένος παίκτης είναι σε θέση να υλοποιήσει τις υποσχέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Απολογούμαι στους οπαδούς. Είδαμε το παιχνίδι με την ΑΕΛ μ την οικογένεια μου. Τελείωσε το παιχνίδι, σταματήσαμε να φάμε σε ένα εστιατόριο, στις 12:30 τελειώσαμε και μέχρι τις 13:00 πήγα σε ένα κλαμπ που ήταν δίπλα από το εστιατόριο. Δεν είμαι άνθρωπος που πηγαίνει σε κλαμπ, ήμουν με την πεθερά μου η οποία ήταν  για πρώτη φορά στην Κύπρο. Λέχθηκαν πολλά για μένα τις τελευταίες μέρες, πολλά άσχημα πράγματα όμως εξήγησα πως είχαν τα πράγματα. Θεωρώ ότι ήταν παρεξήγηση, κακή πληροφόρηση. Θα επιστρέψω πιο δυνατός και θα δείξω σε όλους ποιος είμαι. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας, είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση όμως η ομάδα είναι δυνατή. Χρειάζομαι ακόμα 2-3 μέρες και θα είμαι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για την κατάσταση στην ομάδα…«Έχουμε έναν καλό προπονητή και καλούς ποδοσφαιριστές. Ήρθαν πολλοί νέοι και δεν γνωρίζει ακόμα ο ένας τον άλλο. Έχουμε περισσότερη ποιότητα από πέρσι και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Για το παιχνίδι με την Μακάμπι…«Θα πάμε για να κερδίσουμε, έχουμε δυνατή ομάδα. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και αυτή θα έρθει μόνο με νίκες. Θα πάμε εκεί για τη νίκη».

Για προσωπική του παρουσία …«Είναι αλήθεια ότι δεν έπαιξα ακόμα πολύ καλά. Φέτος ξεκίνησα καλά, ήρθε ένας τραυματισμός όμως έχω χρόνο μπροστά μου να δείξω την ποιότητα μου, να δείξω ποιος είμαι».

Το μήνυμα του προς του κόσμο…«Απολογούμαι ξανά για την παρεξήγηση που έγινε, θα είναι καλή η σεζόν για εμάς και θα δουν ξανά τον καλό Μπενασούρ». 

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!