Αν ανταποκριθεί, ανταποκρίθηκε!

Η απλότητα με την οποία μιλά κατά καιρούς ο Φοίβος Ερωτοκρίτου για σοβαρά θέματα που αφορούν την ομάδα μας βοηθά στο να γίνεται αντιληπτός από όλους ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε σαν ομάδα. Ο πρόεδρος σε δηλώσεις του ψες μετά τον αγώνα ανέφερε τα ακόλουθα: “Δυστυχώς προσπαθήσαμε, βρήκαμε παίκτη αυτόν από την Γιουβέντους τα βρήκαμε σε όλα αλλά δυστυχώς για μας στην Κύπρο το παράθυρο για μεταγραφή είναι κλειστό. Μας προσφέρθηκε χθες ο παίκτης, τα συμφωνήσαμε αλλά δυστυχώς. Δεν νομίζω να γίνει, ίσως γίνει θαύμα και να γίνει η μεταγραφή. Αν πιάσει κανένα τηλεφώνημα, έπιασε”.

Βασικά ο ΑΠΟΕΛ δεν θα πραγματοποιήσει την μεταγραφή που είχε τρομερή ανάγκη και για αυτό λίγο πολύ ο πρόεδρος έφταιξε τους κανονισμούς. Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι αν γνωρίζαμε πότε είναι το deadline μεταγραφών γιατί μέσα από τα λεγόμενα του προέδρου προκύπτει ότι δεν ήμασταν σίγουροι για το αν δικαιούμασταν να κάνουμε μεταγραφή στις 2 Σεπτεμβρίου. Για αυτό και το εντυπωσιακό, αφοπλιστικό και επιπόλαιο, αν πιάσει κανένα τηλεφώνημα, έπιασε!

Υπάρχει όμως και η πιο σημαντική πτυχή. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που θα επιχειρήσει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο Europa League και να κατακτήσει το πρωτάθλημα πρέπει να πούμε επίσης το εξής. Ο προπονητής, ως ο μόνος αρμόδιος, διέγνωσε πριν τους αγώνες με την Μάριμπορ επιθετικό πρόβλημα. Από τότε πέρασε έναw ολόκληρος μήνας. Ναι, ένας ολόκληρος μήνας.

Ενώ ο Σέρτζιο παρουσιάστηκε και προβλήθηκε από τη διοίκηση ως η προσωποποίηση του έγκαιρου προγραμματισμού, στη συγκεκριμένη περίπτωση μόλις χτες του προτάθηκε ο παίκτης που του γυάλισε το μάτι. Και πρέπει να πιστέψουμε και να δεχτούμε ότι ένας προπονητής που ψώνισε ακόμα και από τα αζήτητα της Βραζιλίας, δεν βρήκε έναν παίκτη τις τελευταίες 30 μέρες!

Ακόμα η ατάκα βρήκαμε παίκτη από την Γιουβέντους που είπε ο πρόεδρος και αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος έχει δόση υπερβολής. Πως τον βρήκαμε δηλαδή αφού μόλις προχθές κάποιος μάνατζερ μας τον πρότεινε;

Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι αν μπορεί το υφιστάμενο ρόστερ να ανταποκριθεί επαρκώς μέχρι τον Ιανουάριο. Και για να απαντήσουμε στη βάση με την οποία φαίνεται να λειτουργεί η διοίκηση μας θα πούμε αν ανταποκριθεί, ανταποκρίθηκε!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!