Προσωρινή εκεχειρία

Οι τοποθετήσεις Ποταμίτης δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από τη διοίκηση Ερωτοκρίτου. Ο Τάκης Αντωνίου ήταν αυτός που κλήθηκε να επικοινωνήσει τη θέση της εταιρείας και μέσα από τις δηλώσεις του επιβεβαιώθηκε ότι πλέον δεν υπάρχει κοινό σημείο επαφής ανάμεσα στις δυο πλευρές. Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά του για το sms που έλαβε από τον Ποταμίτη ενώ μιλούσε το Super Sport. Αναλυτικά οι δηλώσεις Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

«Αν θα έρθει ένας παίκτης στην ομάδα μας ή όχι δεν είναι κάτι που αφορά τον πρόεδρο του σωματείου. Από αγωνιστικής πλευράς, ο καθ’ ύλην αρμόδιος είναι μόνο ο προπονητής και από οικονομικής ο πρόεδρος. Και δεν υπήρχε εξουσιοδότηση. Ο πρόεδρος του σωματείου έκανε κατάχρηση και δεν είχε εξουσιοδότηση. Όταν διοικείς μία ομάδα με το εκτόπισμα του ΑΠΟΕΛ πρέπει να σε διακρίνει σοβαρότητα. Αυτή η διοίκηση υπό το Φοίβο Ερωτοκρίτου κύριο χαρακτηριστικό της ήταν η σοβαρότητα, έστω κι αν υπήρχαν πολλοί συνεργάτες. Και αυτό το θέμα χειρίστηκε με σοβαρότητα.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παίκτη, πράγματι ήταν ένας παίκτης που μας απασχόλησε, αλλά όταν προτάθηκε… κρίθηκε από τον προπονητή ότι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά και από τα ποσά που ζητούσαν δεν μπορούσαμε να τον φέρουμε, ένα παίκτη που κατά τον προπονητή μας δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Ο πρόεδρος του σωματείου ενεργεί εντελώς παρορμητικά και χωρίς καμία εξουσιοδότηση. Έκρινε ότι θα έπρεπε να αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία και να μιλά με το μάνατζέρ του εδώ στην Κύπρο για το συγκεκριμένο παίκτη. Δεν άλλαξαν και ιδιαίτερα τα ποσά.

Εγώ είμαι ο Τάκης Αντωνίου, σε δύο μήνες θα γίνω 60 χρόνων και όλοι γνωρίζουν το ποιόν μου. Δεν ανήκω πουθενά και σε καμία παράταξη. Ανήκω στον εαυτό μου και στο ΑΠΟΕΛ. Ακούστε επί λέξει το μήνυμα που μου έστειλε όταν μιλούσα νωρίτερα σε άλλο ραδιοσταθμό. «Είσαι πολλά φτηνός και απαξιώ να μιλώ μαζί σου». Αυτός είναι ο κύριος Ποταμίτης. Αν θέλει να εμπλακεί, ας ζητήσει Γενική Συνέλευση. Κάθε φορά πριν από σοβαρό αγώνα της ομάδας μας προκαλεί προβλήματα. Δεν υπάρχει κόντρα. Μόνος του δημιουργεί τα προβλήματα, όλος ο κόσμος το ξέρει. Είχε τη δυνατότητα να έρχεται στις συνεδριάσεις. Μόνος του παίρνει τις αποφάσεις. Πριν από δύο εβδομάδες ήθελε έκτακτη συνεδρία για να συζητήσουμε για το οικονομικό μέρος. Ήθελε να μας κάνει παρατήρηση, γιατί δεν μπορέσαμε να μειώσουμε αισθητά το μπάτζετ και τώρα θέλει να το αυξήσει. Είναι πρωτάκουστα αυτά τα πράγματα. Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο και ήθελε να μιλήσει στα ΜΜΕ, αλλά προτίμησε να σιωπήσει. Δείξαμε μεγάλη ανοχή. Δεν μετανιώνω που είπα αυτά τα πράγματα».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!