Αρκούν οι προτροπές των παλαιμάχων;

Με τη διοίκηση και τους οργανωμένους να αρκούνται εδώ και χρόνια σε ευχολόγια, επιστρατεύτηκαν σήμερα οι παλαίμαχοι σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την μικρή ομάδα οπαδών για την οποία υπάρχουν φόβοι ότι θα τινάξει στον αέρα τον αγώνα της Τετάρτης και όχι μόνο. Ανδρεάς Στυλιανού, Νίκος Παντζιαράς, Παναγιώτης Μαραγκός και Πέτρος Χατζηθωμάς παρέθεσαν σήμερα δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία κάλεσαν τους οπαδούς να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην κάνουν χρήση αντικειμένων που θα οδηγήσουν σε βαριά τιμωρία τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είμαστε σίγουροι αν αρκούν οι προτροπές έστω και αν αυτές προέρχονται από τα λεγόμενα ιερά τέρατα του ΑΠΟΕΛ. Οι οπαδοί μας που απειλούν να τινάξουν στον αέρα την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδα μάλλον δεν γνωρίζουν τι εστί Παντζιαράς ενώ είναι δεδομένο ότι λειτουργούν με τα δικά τους λανθασμένα κριτήρια.

Η διάσταση απόψεων μεταξύ παλιών και νέων επιβεβαιώθηκε ακόμα και στη διάσκεψη. Στο πάνελ ήταν και ο Σπύρος Σωτηριου από πλευράς οργανωμένων ο οποίος κλήθηκε από τον Χατζηθωμά να τοποθετηθεί στον αν θα καρφώσει ο σύνδεσμος όποιον ανάψει βεγγαλικά την Τετάρτη. Ο Σωτηρίου θύμισε στον πρόεδρο των παλαιμαχων ότι δεν είναι αστυνομία και η κουβέντα τελείωσε εκεί.

Η πιο ρεαλιστική προσέγγιση στο όλο θέμα είναι να ευχηθούμε να κυλήσει ομαλά ο αγώνας εντός του αγωνιστικού χώρου έτσι ώστε η μικρή ανεγκέφαλη ομάδα οπαδών μας να μην βρει αφορμή για οτιδήποτε. Έχουμε επίσης κρυφές ελπίδες ότι η αστυνομία μέσα στα πλαίσια της πρόληψης θα κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!