Τι θα γίνει σε μια εβδομάδα;

Το πρώτο φιλικό επί κυπριακού εδάφους έστειλε ανησυχητικά μηνύματα και για το επίμαχο θέμα της ρίψης επικίνδυνων αντικειμένων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η μερίδα οπαδών μας που θεωρεί ότι έχει δικαίωμα να λειτουργεί με τρόπο που πλήττει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ έδρασε πάλι θέλοντας να στείλει το δικό της ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της νέας χρονιάς. Μέσα σε αυτά πλαίσια είδαμε πριν καν αρχίσει ο αγώνα να γίνεται έντονη χρήση κροτίδων και φωτοβολίδων οι οποίες εντάθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το αποκορύφωμα ήρθε χρονικά στο σημείο που δρουν πάντα οι γνωστοί-άγνωστοι αφού με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο αγώνα διακόπηκε. Η ρίψη καπνογόνων και φωτοβολίδων μέσα στον αγωνιστικό χώρο έγινε για να στείλει το γνωστό μήνυμα «Pyro is not a crime».

Με τη διοίκηση αλλά και τους οργανωμένους να αδυνατούν ή και να μην θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δίνοντας πάσα στην αστυνομία το ερώτημα που τίθεται είναι τι θα συμβεί σε μια εβδομάδα στον πρώτο μας ευρωπαϊκό αγώνα.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έρμαιο του πως θα την δει μια παρέα οπαδών μας που δεν αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα μας είναι υπότροπος και μια νέα παραπομπή στο πειθαρχικό της UEFA θα έχει τραγικές συνέπειες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!