Νέος κύκλος επαφών για μειώσεις

Ο δεύτερος και ίσως δυσκολότερος κύκλος επαφών που αφορά τις μειώσεις απολαβών των παικτών άρχισε σήμερα με τους Μπενασούρ και Ατόρνο να πραγματοποιούν συναντήσεις με τον Φοίβο Ερωτοκρίτου. Ο Παραγουανός συμφώνησε σε μείωση των απολαβών του την οποία η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας χαρακτηρίζει ως αισθητή. Ο Τυνήσιος αφού άκουσε τον πρόεδρο να του τονίζει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και συγκυρία στην οποία βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ και επιφυλάχτηκε να απαντήσει και θα το πράξει εντός των επόμενων ημερών. Οι επαφές του Ερωτοκρίτου θεωρούνται σημαντικές και δύσκολες γιατί ανάμεσα στους παίκτες που θα δει συμπεριλαμβάνονται οι Πάρντο και Μοράις τους οποίους η ομάδα έχει τρομερή ανάγκη. Υπάρχουν όμως και η περιπτώσεις παικτών που ενώ αντέχουμε την αποχώρηση τους ίσως αυτή να μην είναι και τόσο εύκολη σε περίπτωση που δεν αποδεχτούν την προτεινόμενη μείωση.

Πάντως η εντύπωση που επικρατεί είναι ότι αν προκύψει αδιέξοδο σε κάποια περίπτωση θα είναι γιατί η πλευρά Ερωτοκρίτου και Σέρτζιο θέλει να οδηγήσει εκεί τα πράγματα. Θυμίζουμε ότι μόνο αν υπάρξει αποδέσμευση θα μπορέσουμε να κάνουμε και 4η μεταγραφή γεγονός που θα παίξει το δικό του ρόλο.

Μια άλλη παράμετρος σχετική με το θέμα είναι ότι πλέον δεν διαρρέει το ύψος των μειώσεων αφού μετά την περίπτωση Σατσιά όλες οι άλλες είναι κατά πολύ χαμηλότερες από αυτήν του αρχηγού.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!