Ήταν εικονική η ευφορία και η ενότητα;

Δύο μέρες μετά το πανηγυρικό χαρακτήρα που έλαβε η πιο κρίσιμη συνέλευση της τελευταίας πενταετίας επανέρχεται ο προβληματισμός. Αφορμή η δυσκολία της διοίκησης να μπορέσει να στελεχωθεί με τα κατάλληλα άτομα αλλά και η επιμονή αρκετών νυν μελών να αποχωρήσουν. Το όχι του Ηλιάδη ήταν κάτι που δεν περίμεναν πολλοί και δείχνει ότι παρά τις όποιες προοπτικές έχει η ομάδα, υπάρχει διστακτικότητα από άτομα να αναλάβουν τα καίρια πόστα. Η εξέλιξη στο θέμα Ηλιάδη έδωσε αφορμές για να ερμηνευθεί το όχι του ως έλλειψη διάθεσης από την πλευρά της πλειοψηφίας των γνωστών παραγόντων να στηρίξουν έμπρακτα τον Ερωτοκρίτου. Ανεξαρτήτως του αν συμβαίνει αυτό ή όχι το ότι συζητείται και μόνο αποδεικνύει ότι υπάρχει κλίμα εσωστρέφειας ανάμεσα σε αυτούς που καθορίζουν τις εξελίξεις.

Είναι για αυτό που το πρωί της Δευτέρας γράφαμε τα ακόλουθα: Και να υπάρξει διοικητική λύση σήμερα που θα βγάλει τον ΑΠΟΕΛ από το αδιέξοδο η ζημιά έγινε. Οι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας επιβεβαίωσαν με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι αδυνατούν να λειτουργήσουν από κοινού με τρόπο που να διασφαλίζουν τα συμφέροντα της ομάδας. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις το πρόβλημα έμπαινε κάτω από το χαλί όσο υπήρχε η ηγετική φυσιογνωμία του Γιοβάνοβιτς ο οποίος ένωνε τις αντιμαχόμενες παρατάξεις και έφερνε τα εκατομμύρια ευρώ από το Champions League.

Σε κάθε περίπτωση το πρόβλημα είναι γενικότερο και τα αίτια βαθύτερα αφού και οι πιο στενοί συνεργάτες του Ερωτοκρίτου, με πρώτο και καλύτερο τον Γεωργίου, αρνήθηκαν να παραμείνουν στη διοίκηση.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για να δοθούν λύσεις και να μπορέσει να τρέξει το κεφάλαιο προγραμματισμός, αλλά και να διαμορφωθεί ένα συμβούλιο που να μην θεωρείται αδύνατο ή ημιτελές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!