Αποσύρει το ενδιαφέρον του ο Μ. Γεωργίου

Με επιστολή του ο Μιχάλης Γεωργίου πριν από λίγο, ενημέρωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ανάληψη της διοίκησης του Ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΠΟΕΛ κατεβαίνει στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας ουσιαστικά χωρίς κάποιο διοικητικό σχήμα που να ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Η αρνητική αυτή εξέλιξη, οδηγεί τον ΑΠΟΕΛ σε ανεπιθύμητες καταστάσεις αφού η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να οδηγηθεί σε διοικητικό αδιέξοδο.  

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν θα υπάρξει οποιοδήποτε ενδιαφέρων από αυτούς που κατέχουν τα μεγάλα πακέτα μετοχών να βρουν μια λύση μετά από αυτή την εξέλιξη ή αν θα θέσουν τους εαυτούς τους πάνω από τον ΑΠΟΕΛ.

Πιο κάτω είναι η επιστολή όπως έχει σταλεί από τον Μ. Γεωργίου.

Φίλοι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ

Εδώ και λίγες μέρες αναλάβαμε προσπάθεια δημιουργίας μιας τεχνοκρατικής ομάδας με σκοπό την ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΙΜΙΤΕΔ με μόνο γνώμονα το συμφέρον της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ και με σκοπό να υιοθετήσουμε και να εφαρμόσουμε ένα καινοτόμο (για τα Κυπριακά δεδομένα), τεχνοκρατικό και επαγγελματικό μοντέλο για την διοίκηση της εταιρείας. Δηλώσαμε από την αρχή της προσπάθειας μας πως δεν ήταν η πρόθεση μας να εμπλακούμε σε προεκλογική αντιπαράθεση, αλλά να προτείνουμε μια ενωτική λύση προς όλους τους εμπλεκόμενους. Με απογοήτευση έχουμε διαπιστώσει ότι η προσπάθεια και η πολύ συγκεκριμένη πρόταση μας δεν αντικρίστηκε θετικά από μερίδα μετόχων και υφιστάμενων μελών της διοίκησης.  Το περιβάλλον αυτό, καθιστά αδύνατον να αφεθεί η τεχνοκρατική ομάδα να εργαστεί απρόσκοπτα προς την κατεύθυνση που οραματίζετε. Με όλο το σεβασμό προς τους φίλους, η προσπάθεια αυτή δεν μπορεί να συνυπάρξει με παλιές πρακτικές. Αφού δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να επιτύχουμε την απαραίτητη συνεργασία, ενότητα και κατανόηση από όλες τις πλευρές, δεν έχουμε άλλη επιλογή από του να  αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας. Ευχόμαστε ειλικρινά στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που παραμένουν καθώς και οποιαδήποτε άλλα μέλη ήθελαν να προστεθούν,  κάθε επιτυχία στο εξαιρετικά δύσκολο έργο που έχουν, να διαχειριστούν την αγαπημένη μας ομάδα σε μια τόσο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, τόσο από οικονομικής όσο και από ποδοσφαιρικής πλευράς. 22 Μαΐου 2013 Μιχάλης Γεωργίου

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!