Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ 2-1

Σε έναν αγώνα σκέτη αγγαρεία η ομάδα μας ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 2-1. Όπως φάνηκε ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς δεν είχε κανένα κίνητρο για τους παίκτες μας, έστω και αν στις κερκίδες του Παπαδόπουλος βρισκόταν ο νέος προπονητής μας. Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του έκατσαν για τελευταία φορά στον πάγκο και η συγκίνηση όλων μετά το τέλος του αγώνα ήταν έκδηλη. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν πολύ νωρίς γκολ αφού στο 6 μετά από λάθος του Νεκτάριου η μπάλα κατέληξε στον Ιτζάκι που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Το γκολ επέτρεψε στην Ανόρθωση να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα και είναι πιο επικίνδυνη.

Η ομάδα μας είχε τις γνωστές δυσκολίες στο να δημιουργήσει ευκαιρίες και με την πάροδο του χρόνου ο αγώνας γινόταν όλο και πιο βαρετός. Η είσοδος του Αλωνεύτη στο 58 δεν βοήθησε ιδιαίτερα την επιθετική ανάπτυξη και όλα κρίθηκαν στο 73 όταν ο Χιώτης ανέτρεψε τον Ρέζεκ. Ο Μάσιας έδειξε πέναλτι και κόκκινη με τον Κίσσα που πέρασε στον αγώνα να αποκρούει το σουτ του Ιτζάκι αλλά στην επιστροφή ο Οκκάς πλάσαρε για να κάνει το 2-0.

Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι στο 86 κερδίσαμε πέναλτι από ανατροπή του Μπιτόν που πέρασε στον αγώνα. Ο Μαντούκα ήταν εύστοχος διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Καρυπίδης, Μοράις, Μαντούκα, Τζιόλης

Κόκκινη: Χιώτης

ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Αλεξάνδρου, Μπόρδα, Καρυπίδης, Μοράις, Τζιώλης, Πίντο (73′ Κίσσας), Χαραλαμπίδης (66′ Μπιτόν), Μαντούκα, Μπούντιμιρ (58′ Αλωνεύτης).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!