Οι δηλώσεις των πρωταθλητών

Ιβάν ΓιοβάνοβιτςΉταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπως αρμόζει στις δύο ομάδες, επιθετικό με πολλά γκολ. Στο πρώτο μέρος και μετά το δικό μας γκολ η Ομόνοια ήταν εξαιρετική και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, με πολλή διάθεση. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω δίκαια κερδίσαμε. Ήταν εκπληκτικό παιχνίδι, που απολαμβάνεις να το βλέπεις. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια. Ιβάν ΓιοβάνοβιτςΉταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπως αρμόζει στις δύο ομάδες, επιθετικό με πολλά γκολ. Στο πρώτο μέρος και μετά το δικό μας γκολ η Ομόνοια ήταν εξαιρετική και ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλοί, με πολλή διάθεση. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω δίκαια κερδίσαμε. Ήταν εκπληκτικό παιχνίδι, που απολαμβάνεις να το βλέπεις. Καλή συνέχεια στην Ομόνοια.Χρίστος Κόντης: Χαίρομαι πάρα πολύ που πήραμε το πρωτάθλημα, όλα τα παιδιά δούλεψαν πολύ σκληρά. Ο Ιβάν είναι μεγάλο κεφάλαιο και αισθάνομαι πολύ τυχερός που ξεκίνησα δίπλα στον Γιοβάνοβιτς. Είναι δάσκαλος, έμαθα πολλά δίπλα του και ελπίζω να συνεχίσω να μαθαίνω. Μακάρι να συνεχίσουμε μαζί πολλά χρόνια να ζούμε αυτές τις στιγμές.

Μικέλ Μπέκμαν: Είναι φανταστικό, είναι ο λόγος που ήρθα εδώ. Ήρθα όταν ο σύλλογος ήταν σε κρίση όμως τώρα είμαστε πρωταθλητές και είναι ένα όνειρο. Ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την Δανία. Είναι καταπληκτικό να τους έχεις στην εξέδρα, κάνουν πολύ θόρυβο και είναι κάτι εκπληκτικό.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, έκλεισε η χρονιά στην έδρα και οι οπαδοί έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση. Δίκαια είμαστε πρωταθλητές, ήμασταν οι πιο σταθερή ομάδα. Ήταν το πιο παράξενο πρωτάθλημα και αρκετά γλυκό. Πολύ λίγοι πίστεψαν όμως εμείς μείναμε ενωμένοι και πιστεύαμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως είμαστε ικανοποιημένοι που κλείνουμε με νίκη επί της Ομόνοιας και εμφάνιση. Θα ακολουθήσει ένα καινούριο ΑΠΟΕΛ, με νέο στόχο την Ευρώπη. Διαχρονικά διεκδικούμε πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως προπονητή και ποδοσφαιριστών. Αυτό πρέπει να έχουμε όλοι μας στο νου. Καλώ τον κόσμο να πιστέψει στον νέο προπονητή.

Διονύσης Χιώτης: Είναι το τρίτο και το πιο περίεργο πρωτάθλημα που κατακτώ στο ΑΠΟΕΛ. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου. Τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι ομάδες και όχι από μόνοι τους οι παίκτες.

Μαρίνος Σατσιάς: Το πιο σημαντικό είναι να ακούς από τους συμπαίκτες σου τέτοια λόγια (σ.σ: ο Μαντούκα είπε πως είναι περήφανος που έχει αρχηγό τον Σατσιά). Καταφέραμε να πάρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Τάσος Κίσσας: Είναι δύσκολο να βρίσκεσαι στην σκιά δύο μεγάλων τερματοφυλάκων. Η δουλειά όμως δεν σταματά. Συνεχίζουμε σκληρά και περιμένουμε την ευκαιρία.

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Πέμπτο πρωτάθλημα και σίγουρα το πιο δύσκολο. Μια χρονιά που μετά την περσινή θα ήταν πολύ δύσκολη. Ευτυχώς πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι. Η κριτική δεν φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, όμως όταν έχεις χαρακτήρες που πεισμώνουν, τα καταφέρνεις. Η ομάδα είχε το σθένος να αντεπεξέλθει. Επόμενος στόχος είναι να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε για την Ευρώπη, όσοι θα είμαστε εδώ και αν θα είμαστε εδώ. Αν θα είμαι εδώ εγώ, μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Πολυδώρου (σ.σ: γέλια).

Χρίστος Καρυπίδης: Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μια γιορτινή μέρα για τους ΑΠΟΕΛίστες. Σήμερα παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήταν ότι καλύτερο να συνδυάσουμε το πρωτάθλημα με μια νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θέλαμε να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και τα καταφέραμε. Η ιστορία γράφει ακόμα ένα πρωτάθλημα και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα.

Άλτο Αδόρνο: Πάντα ονειρευόμουν να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω ότι σε ένα μήνα θα μπορώ να τρέξω, ώστε να προλάβω την προετοιμασία.Στάθης Αλωνεύτης: Σημασία έχει ότι κέρδισε η ομάδα μας και ότι πήραμε το πρωτάθλημα, δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Τώρα βλέπουμε μπροστά για την Ευρώπη. Το σκορ αντιπροσωπεύει δυο μεγάλες ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια. Ευτυχίσαμε να κερδίσουμε, τέλος καλό, όλα καλά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!