Η κατάντια μας

Κάποια πράγματα που συμβαίνουν εδώ και χρόνια αφήνουν όλους στον ΑΠΟΕΛ ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους. Έχουμε γράψει πολλές φορές για τα λάθη και τις παραλήψεις που οδήγησαν στο σημερινό κατάντημα. Η εικόνα με δεκάδες παιδάκια να αποχωρούν με αναπνευστικά προβλήματα από την νότια κερκίδα μέσω του αγωνιστικού χώρου προσβάλλει τους πάντες. Μερίδα ηλίθιων οπαδών μας αλλά και του ίδιου επιπέδου αστυνομικών κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τραγική εικόνα. Η καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα, οι διακοπές αλλά και η νέα τιμωρία που έρχεται επιβεβαιώνουν ότι η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου. Ο Ερωτοκρίτου είπε πολλά τα οποία θα συζητηθούν:

Xάσαμε από μια καλύτερη ομάδα, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς δεν αρθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Αλλά όταν οι παίκτες μας έβλεπαν μωρά και γυναίκες να κατεβαίνουν από την κερκίδα για να πάνε στην άλλη κερκίδα, όταν έβλαιπαν μωρά να κλαίνε, φαντάζομαι τι σκέφτονταν.

Αυτή ήταν μια από τις μαύρες σελίδες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ήρθαμε να δούμε ποδόσφαιρο, να απολαύσουμε όμως δυστυχώς είχαμε αυτά τα αίσχη. Πριν καν αρχίσει ο αγώνας ξεκίνησαν οι αψιμαχίες όταν ορισμένοι οπαδοί – σε εισαγωγικά – προσπάθησαν να μπουν μέσα στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Δεν μου δημιουργεί άγχος που μπορεί να μειωθεί η διαφορά, όπως δεν είχα άγχος και όταν ήμασταν στο πλην έξι. Άχγος, λύπη και ντροπή μου δημιουργούν αυτά που είδα σήμερα. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο εν βρασμώ ψυχής… Είναι κρίμα για τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ να πρέπει να ζητά συγνώμη για τέτοια πράγματα. Ειλικρινά, συγνώμη στις οικογένειες και τις χιλιάδες του κόσμου. Γέμισε το γήπεδο με παιδιά και γυναίκες και ορισμένοι δεν σεβάστηκαν τίποτε. Είναι αλήτες, αποβράσματα της κοινωνίας. Πρέπει να βρούμε τρόπο να φύγουν από τα γήπεδο, αλλιώς θα είναι η καταστροφή του ΑΠΟΕΛ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!