Παραδοχές και προτροπές από τον Ιβάν

Με το δικό τρόπο ο Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε την αδυναμία της ομάδας μας να παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων. Ο προπονητής μας έκανε επίσης αναφορά στην ιδιαιτερότητα του να αγωνίζεται η ομάδα χωρίς φιλάθλους και πως αυτό είναι αρνητικό στοιχείο. Μπήκε μάλιστα στην διαδικασία να ευχηθεί να γίνει κάτι για το θέμα έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αγωνιστεί η ομάδα ξανά σε βουβό γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ο Εθνικός παρουσιάστηκε πολύ οργανωμένος και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι κέντρου όπου δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε και σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι ο Εθνικός παρουσιάστηκε με αρκετή αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο ημίχρονο που ξεκινήσαμε με την παρουσία δυο επιθετικών μας βοήθησε να ανοίξουμε τις γραμμές του Εθνικού. Προηγηθήκαμε νωρίς στην επανάληψη, καταφέραμε να κάνουμε κι’ άλλες ευκαιρίες και σίγουρα όταν προηγείσαι 1-0 πάντα κινδυνεύεις και είναι αλήθεια ότι κινδυνεύσαμε στην τελευταία φάση. Είμαι ικανοποιημένος που νικήσαμε, σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Θα πω όμως κάτι, ότι είναι δύσκολο με αυτές στις συνθήκες, είναι η πολλοστή φορά που παίξαμε χωρίς φιλάθλους και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Δεν σημαίνει πάντα ότι η παρουσία του κόσμου μας βοηθά να κερδίζουμε όμως η όλη αίσθηση που νιώθουμε χωρίς κόσμο δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα και εύχομαι να μην χρειαστεί ξανά να αγωνιστούμε χωρίς φιλάθλους» ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς.

Για την ετοιμότητα της ομάδας ενόψει των ντέρμπι…«Θεωρώ ότι από πλευράς ψυχολογικής είμαστε έτοιμοι για τα ντέρμπι που ακολουθούν, αυτό που με προβληματίζει είναι ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών. Κάνουμε προσπάθειες να τους έχουμε όλους μαζί μας όμως πάντα υπάρχουν απουσίες. Εύχομαι να τους έχω όλους σε αυτά τα παιχνίδια γιατί με την παρουσία τους και η ομάδα είναι πιο δυνατή και εγώ έχω περισσότερες επιλογές».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!