Ας κρατήσει το σερί

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας συνοδεύτηκε με την μείωση της διαφοράς από την κορυφή και όπως είναι φυσιολογικό τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν για τα καλά σε όλους. Η πίστη των παικτών και του προπονητή ότι η ομάδα μας μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα και πως θα το παλέψουν μέχρι τέλους δείχνουν να επιβεβαιώνονται, έστω και αν πολλοί από εμάς αντιμετώπιζαν με δυσπιστία τις τοποθετήσεις τους. Η εικόνα που εκπέμπει τις τελευταίες εβδομάδες  η Ανόρθωση ανατρέπει την εικόνα της αχτύπητης ομάδας και σε συνδυασμό με τις δικές μας προοπτικές η δυναμική φαίνεται ότι αποκτά γαλαζοκίτρινο χρώμα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έγινε υπερομάδα από την μια στιγμή στην άλλη. Σχεδόν κάθε αγωνιστική επιβεβαιώνουμε τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας μας. Θεωρούμε σημαντικό ότι και ο Γιοβάνοβιτς αναγνωρίζει ότι η ομάδα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις ικανότητες της αφού η παραδοχή θα βοηθήσει στη βελτίωση. Και με την Αγία Νάπα η ομάδα μας υπέφερε αφού η μεσοεπιθετική λειτουργία ήταν προβληματική στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Παρόλα αυτά η ομάδα μέσα από μια στατική φάση και το συνδυασμό των Μπέκμαν και Μπιτόν πέτυχε δυο τέρματα που έφεραν τη νίκη. Η επιλογή του Γιοβάνοβιτς να αφήσει και στο χτεσινό αγώνα στον πάγκο τα νέα αποκτήματα συζητήθηκε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα. Το ότι η ομάδα βελτιώθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο συνδέθηκε με την παρουσία των νεοφερμένων οι οποίοι δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο σερί νικών που θα μας φέρει σε θέση ισχύος με την έναρξη των play offs. Η συνέχεια δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη. Κατά σειρά έχουμε Άχνα, Αεκ, Αελ, Πάφο και Ανόρθωση και ο στόχος είναι να τους κερδίσουμε όλους. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος αλλά οφείλουμε να παλέψουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!