Καυτός Ιανουάριος

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις όσων έλεγαν πως αν έβγαζε μεγάλο παιχνίδι η κλήρωση αυτό θα αφορούσε τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας κληρώθηκε με την Αελ για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου και μια εκ των δυο ομάδων θα αποχαιρετήσει πρόωρα το θεσμό του κυπέλλου. Αυτή πρέπει να είναι η ομάδα της Λεμεσού αφού έστω και αν ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα έχουμε ανάγκη και την καλή πορεία στο κύπελλο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Τσίρειο (μάλλον στις 09/01)και επαναληπτικός στο ΓΣΠ (23 η 24/01, οπότε το ζητούμενο είναι βάλουμε βάσεις πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα. Τα υπόλοιπα ζευγάριαΕθνικός – ΟμόνοιαΑγία Νάπα – ΑναγέννησηΕρμής – ΈνωσηΑνόρθωση – ΑλκήΑεπ – ΠαεεκΣαλαμίνα – ΑπόλλωναςΑεκ – Ολυμπιακός 

Καυτός Ιανουάριος Με αυτά τα δεδομένα η ομάδα μας θα αρχίσει τη νέα χρονιά με πρόγραμμα φωτιά που θα κρίνει πολλά. Και αυτό γιατί θα δώσουμε κατά σειρά τους ακόλουθους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

ΑΠΟΕΛ – Αλκή (πρωτάθλημα)Αελ – ΑΠΟΕΛ (κύπελλο)Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (πρωτάθλημα)ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (πρωτάθλημα)ΑΠΟΕΛ – Αελ (κύπελλο)

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!