86 Χρόνια ΑΠΟΕΛ – Το μεγαλύτερο οπαδικό project που έγινε ποτέ

Σήμερα ο ΑΠΟΕΛ μας συμπληρώνει 86 ολόχρυσα χρόνια ζωής. Το πολυτιμότερο δώρο που θα μπορούσαμε να δώσουμε στον Θρύλο μας αυτή την επέτειο, είναι το μεγαλύτερο οπαδικό project που έγινε ποτέ, και σας το παρουσιάζουμε πιο κάτω. Σε αυτή την τεράστια ΑΠΟΕΛίστικη κίνηση θέλουμε την συμμετοχή κάθε ενός από εμάς!  Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι εκεί και δεν ξεγράφεται. Από το 1926, 86 χρόνια ένδοξης ιστορίας, του Θρύλου της Ελληνικής Κύπρου είναι καταγραμμένα σε ελάχιστα βιβλία, μερικές ιστοσελίδες και προσωπικά αρχεία γνωστών και άγνωστων ΑΠΟΕΛιστών.

To apoel.net μετά από εκατοντάδες ώρες δουλειάς και ασταμάτητης έρευνας δίνει την ευκαιρία στον μεγαλειώδη κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συμμετέχει σε αυτή την πρωτοποριακή ενέργεια: Να καταγράψουμε ηλεκτρονικά την ιστορία του Θρύλου.

Στόχος του έργου αυτού είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό περισσότερο ιστορικό υλικό που αφορά τον ΑΠΟΕΛ και να παρουσιάσουμε όσο πιο πολλά ιστορικά στοιχεία που σχετίζονται άμεσα με τον Θρύλο μας.

Ζητούμε από το κάθε φίλαθλο της ομάδας μας να βάλει το δικό του λιθαράκι έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ιστορικό αρχείο για την ομάδα μας που θα γίνει μόνιμη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές ΑΠΟΕΛιστών. Ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία σε όλους εμάς που ζούμε και αναπνέουμε καθημερινά για τον ΑΠΟΕΛ να εμπλουτίσουμε τις ΑΠΟΕΛίστικές μας γνώσεις με γεγονότα που ίσως να μην γνωρίζαμε ποτέ.

Σκαλίστε λοιπόν τα συρτάρια σας, τα ερμάρια των γονιών και παππούδων σας και στείλτε το δικό σας φωτογραφικό υλικό μαζί με την ανάλογη περιγραφή. Για να σας δώσουμε μια μικρή ένδειξη του τι θα μπορούσε να μέρος του έργου αυτού σας παραθέτουμε τις πιο κάτω κατηγορίες

  1. Ιστορικά αποκόμματα εφημερίδων
  2. Μοναδικές φωτογραφίες
  3. Φανέλες ομάδων του ΑΠΟΕΛ (όλων των αθλημάτων)
  4. Περιγραφή ιστορικών γεγονότων
  5. ΑΠΟΕΛίστικα αντικείμενα

Με τη βοήθεια του facebook και τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία του timeline έχουμε καταχωρήσει όλο το υλικό στη συγκεκριμένη ενότητα. Αυτή την στιγμή στην σελίδα του apoel.net στο facebook  υπάρχει ένα μεγάλο αρχείο από γεγονότα που άφησαν τον δικό τους στίγμα στην ογδονταεξάχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

– Φωτογραφίες αρχείου από ποδοσφαιρικές, καλαθοσφαιρικές και πετοσφαιρικές ομάδες του Σωματείου μας, έχουν επεξεργαστεί ηλεκτρονικά και έχουν καταγραφεί όλα τα ονόματα των αθλητών που συμμετείχαν σε αυτές.

– Αποκόμματα εφημερίδων από γεγονότα που άφησαν το δικό τους στίγμα την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

– Φωτογραφίες από την Εθνική μας κληρονομιά, που φανερώνουν τα ιδεώδη της μεγάλης Ιδέας του Θρύλου.

– Αναμνηστικά αντικείμενα από πολλά αθλητικά γεγονότα που συμμετήχε ο ΑΠΟΕΛ.

– Επίσημες εμφανίσεις όλων των αθλητικών τμημάτων της ομάδας μας.

Για να καταγραφεί η ιστορία χρειάζεται την συμμετοχή όλων μας. Μικρών και μεγάλων. Οι αρχαιότεροι ΑΠΟΕΛίστες μπορούν να εξιστορήσουν γεγονότα που δεν είδαν ποτέ το φώς της δημοσιότητας ή να έχουν ενθύμια που θα ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας φωτογραφίζοντας τα. Οι νεότεροι, γνωρίζουν από τεχνολογία και αντιλαμβάνονται την σημασία του μεγάλου αυτού εγχειρήματος που θα αφήσει μια σπουδαία παρακαταθήκη στις γενιές γενεών ΑΠΟΕΛιστών που θα ακολουθήσουν.

Για ευκολία όλων, στην φόρμα εδώ μπορείτε να αποστείλετε τις δικές σας φωτογραφίες με μια περιγραφή που να μην ξεπερνά τους 400 χαρακτήρες.

Χρόνια Πολλά στον ΑΠΟΕΛ. Το δώρο σου είναι από όλους μας…..

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!