Υπάρχει και ο Ολυμπιακός

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνει και ο αγώνας με τον Ολυμπιακό! Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού μετά τη χτεσινή νίκη της ανόρθωσης η διαφορά είναι πλέον στους 9 βαθμούς και η νίκη είναι μονόδρομος.  Η ισοπαλία με την ομόνοια και η ήττα από την αελ έβγαλαν στην επιφάνεια τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας και το ζητούμενο πλέον είναι η ανάκαμψη. Η νίκη σήμερα δεν θα σημαίνει και πολλά πράγματα αλλά θα είναι η αρχή για ένα επιβεβλημένο σερί νικών. Ελπίζουμε ότι τα όσα συμβαίνουν δεν θα επηρεάσουν αρνητικά τους παίκτες αφού δεν έχουν τέτοια πολυτέλεια. Όσο δύσκολο και αν είναι θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι και να κερδίσουν μια ομάδα που κρύβει τις δικές της παγίδες.

 

Γρίφος το πλάνο

Ο Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεση του Μπέκμαν και Ολιβέιρα και το ζητούμενο είναι αν αυτή τη φορά δώσει χρόνο συμμετοχής στους δυο παίκτες. Αρχίζουμε από αυτό γιατί το σερί νικών που θέλουμε θα έρθει αν υπάρξουν βοήθειες από συγκεκριμένους παίκτες και οι προαναφερθέντες συγκαταλέγονται μέσα σε αυτούς.

Αν θεωρήσουμε ότι η ομάδα θα αρχίσει τον αγώνα με διάταξη 4-2-3-1 η λογική λέει ότι θα δούμε τον Ατόρνο στην κορυφή της επίθεσης. Αν ο Μπέκμαν πάρει θέση βασικού λογικά θα είναι στη δεξιά πλευρά με έναν εκ των Μαντούκα ή Αλωνεύτη να καλύπτει την αριστερή. Ο Μπενασούρ σε ότι κατάσταση και αν βρίσκεται είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει στον άξονα και να μοιράσει παιχνίδι.

Η μεσοαμυντική γραμμή θα έχει αλλαγές αφού θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Σέρχιο στο αριστερό άκρο ενώ  και στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τον Μπόρδα. Το αν ήρθε η ώρα του Ολιβειρα είναι κάτι που θα ξέρουμε σε λίγες ώρες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!