Τώρα μας ζητούν να συμβιβαστούμε;

Οι χτεσινές δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου περί αδυναμιών της ομάδας τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά δεν μπορούν να περάσουν ασχολίαστες. Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της εταιρίας έρχονται σε άμεση σύγκρουση με όλα αυτά που ο ίδιος αλλά και η διοίκηση γενικότερα μας αράδιαζαν εδώ και καιρό.

  Τόσο οι παίχτες, όσο και το επιτελείο του προέδρου από την πρώτη μέρα του προγραμματισμού, δεν έχαναν ευκαιρία να μας διαβεβαιώσουν ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί και διαθέτει ένα πολύ δυνατό ρόστερ. Δεν ξεχνούμε τις καθημερινές σχεδόν δηλώσεις όλων στην επίσημη κάμερα του γραφείου τύπου ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για να επιτύχει τους φετινούς της στόχους.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την υπερπροβολή και διαφήμιση του προέδρου και υπεύθυνου προγραμματισμού κάθε φορά που κάποιος παίχτης υπέγραφε ή ανανέωνε ένα συμβόλαιο. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις δικαιολογίες για την μη απόκτηση επιθετικού γιατί δεν προλάβαμε το deadline και τη γελοία μεταγραφή φάντασμα του Τόνι που δεν έγινε ποτέ έστω και αν ανακοινώθηκε.

Δεν μπορεί κανείς να μας πείσει για τη λογική της απόφασης αποδέσμευσης Καρυπίδη και τον ερασιτεχνικό τρόπο που χειρίστηκε η διοίκηση την συγκεκριμένη περίπτωση.  Ούτε μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον λόγο της μη χρησιμοποίησης του Καπράλ μέχρι στιγμής μετά από δύο μήνες παρουσίας στην ομάδα.

Ο Τάκης Αντωνίου είπε χτες:  «Προβληματιζόμαστε από τις αδυναμίες που βγάζουμε, δεν μηδενίζω την προσπάθεια των παικτών  όμως η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν αδυναμίες οι οποίες πρέπει να διορθωθούν άμεσα. Παίξαμε κάτω υπό πίεση και οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία όμως έτσι είναι όταν παίζεις στο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να βρεθούν οι τρόποι να  φεύγει αυτή η πίεση».

Τώρα θυμήθηκε ο Τάκης Αντωνίου ότι υπάρχουν αδυναμίες;

Τόσο καιρό, όλοι όσοι μιλούσαν για αδυναμίες ήταν εχθροί του ΑΠΟΕΛ και ήθελαν να βλάψουν την ομάδα και τον πρόεδρο. Όσοι μιλούσαν για λανθασμένο προγραμματισμό υπέσκαπταν τη διοίκηση και ήταν κατευθυνόμενοι. Όσοι παρουσίαζαν την ρεαλιστική εικόνα που εξέπεμπε ο ΑΠΟΕΛ ήταν μηδενιστές και αντιΑΠΟΕΛίστες.

Τώρα θυμήθηκε ο Τάκης Αντωνίου να προβληματιστεί;

Μετά από δύο αποκλεισμούς στην Ευρώπη και μόλις μια νίκη σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος η διοίκηση προβληματίζεται για τις αδυναμίες μας; Δηλαδή η ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας αμυντικά και επιθετικά τώρα προέκυψε; Δηλαδή τώρα πρόσεξαν ότι δεν έχουμε έναν παίκτη που ξέρει να βάλει γκολ;

Τώρα θυμήθηκε ο Τάκης Αντωνίου ότι υπάρχει πίεση;

Η πίεση στην ομάδα υπάρχει γιατί διοίκηση και προπονητής έχουν φέρει τον ΑΠΟΕΛ σε αυτή την δυσμενή θέση. Ο λανθασμένος προγραμματισμός, η απόφαση των Ερωτοκρίτου και Αντωνίου να δώσουν εν λευκώ τα κλειδιά του Αρχαγγέλου σε κάποιον νεόφερτο προπονητή και η εμμονή να απομακρυνθούν όλοι όσοι θύμιζαν το πρόσφατο παρελθόν στον ΑΠΟΕΛ, έφεραν τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα.

Η πίεση υπάρχει γιατί η διοίκηση και ο προπονητής, με τις λανθασμένες αποφάσεις τους την δημιουργήσαν. Η πίεση υπάρχει γιατί η διοίκηση πρωτίστως προσπάθησε να παρουσιάσει  στον κόσμο μια εικόνα ομάδας που απέχει μακράν από την πραγματικότητα.

Τι μας ζητάτε τώρα κύριοι; Να συμβιβαστούμε και να αποδεχτούμε έτσι απλά ότι η ομάδα έχει αδυναμίες;

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!