Τρισκόφσκι: Ακόμα ένα επεισόδιο

Τίποτα δεν μπορεί να ξενίζει πλέον όσον αφορά το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Σκοπιανό επιθετικό μας. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ήρθε σήμερα το δημοσίευμα της Σκοτσέζικης Sun να επιβεβαιώσει πως ο 23χρονος Ιβάν βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιο μεγάλων ομάδων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ρειντζερς είναι έτοιμη να πληρώσει μέχρι και 1.7 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πειστεί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Στο ρεπορτάζ γίνεται λεπτομερής αναφορά για τον Τρισκόφσκι και πόσο υπολογίζεται από τον προπονητή του Σκοτσέζων γεγονός που δείχνει ότι το δημοσίευμα δεν μπορεί να θεωρηθεί επιφανειακό. Όπως είναι φυσικό η διοίκηση Ερωτοκρίτου τηρεί τη γνωστή της στάση αρνούμενη να σχολιάσει δημοσιεύματα ενώ όπως έγινε και παλαιότερα ακόμα και προτάσεις που ήρθαν και τις απέρριψε προσπάθησε να τις κρατήσει μυστικές. Το ζητούμενο δεν είναι αυτό όμως αλλά το πότε θα παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής αφού αυτό δείχνει αναπόφευκτο.

Όπως όλα δείχνουν στο παρών στάδιο η ομάδα μας μπορεί να βάλει στο ταμείο της ένα ποσό μεταξύ 1.5-1.9 εκατομμύρια ευρώ.  Το ποσό αυτό θεωρείται ικανοποιητικό αλλά ελάχιστοι είναι διαθετημένοι να ρισκάρουν  με την αγωνιστική παράμετρο της απώλεια του παίκτη. Ο Γιοβάνοβιτς στο βαθμό που μπορούσε εξέφρασε και δημόσια το πόσο απαραίτητος είναι ο Τρισκόφσκι στην ομάδα.  Οι όποιες πιθανότητες έχουμε για είσοδο στους ομίλους είναι άμεσα συνδεδεμένες με το ότι ο ποδοσφαιριστής είναι στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς..

Από την άλλη καθοριστικό ρόλο θα παίξει και ο ίδιος ο Τρισκόφσκι αφού σε περίπτωση που κρίνει ότι κάποια πρόταση είναι ιδανική για αυτόν θα είναι πολύ δύσκολο να τον πείσει κάποιος να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!