Το πλάνο του Μαντούκα

Ο Μαντούκα ως προπονητής πλέον έχει καταλήξει στο πλάνο και τους παίκτες με τους οποίους θα επιχειρήσει να κερδίσει την Αεκ και σε λιγο θα δούμε και στην πράξη πως θα λειτουργήσει η ομάδα στον αγώνα της χρονιάς. Οι αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα ειναι δεδομένες με την επιστροφή του Χαραλαμπίδη στο αρχικό σχήμα να θεωρείται μια από αυτές ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ριισε. Ο τραυματισμός του Λάνιγκ κάνει τη συμμετοχη του Βινίσιους επιβεβλημένη και το ζητούμενο ειναι η ετοιμότητα του Βραζιλιάνου ο οποίος έχασε προπονήσεις και αγώνες μετα που επανήλθε.

Εφραίμ και Αλωνευτης ειναι οι δυο επιλογές για το αριστερό άκρο με τον πρωτο να έχει σαφές προβάδισμα λόγω της αν ετοιμότητας του δεύτερου. Στο 4-2-3-1 και τις οποίες παραλλαγές του το ζητούμενο ειναι να υπάρξει σωστή επιθετική ανάπτυξη τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα έτσι ώστε να φτάσει η μπάλα με τις σωστές προϋποθέσεις στην περιοχή της Αεκ και ιδανικά στον Τζιμπούρ.

Η αρχή ειναι το ήμισυ του παντός και ειναι για αυτο που η ομάδα μας θα προσπαθήσει από το πρωτο λεπτό να επιβάλει το ρυθμό της και να πίεσει με στόχο το γρήγορο γκολ που θα θέσει τις βάσεις. Παράλληλα απαιτείται και καλή μεσοαμυντική λειτουργία αφού το παιχνίδι των αντεπιθέσεων βολεύει την Αεκ και κυρίως τους γρήγορους ακραίους μέσους.

Η πιθανή εντεκάδα: Χιώτης, Σερτζιο, Ριισε, Καρλάο, Κακά, Μοραις, Βινισιους, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Ντε Βινσέτι, Τζιμπούρ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!