Το γνωστό σκηνικό.

Η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά παρά το ότι οι αντίπαλοι μας προσπαθούν με κάθε τρόπο να ωθήσουν την κατάσταση στα άκρα. Στον αυριανό αγώνα με το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ θα ζήσουμε εκ νέου το γραφικό αλλά και επικίνδυνο σκηνικό όπου οι οπαδοί της Ομόνοιας από το πρώτο λεπτό θα προσπαθούν μέσω διαμαρτυριών να εξασκήσουν πίεση στον Τράττο. Πρόκειται για έναν διαιτητή που θεωρείται ικανός να αντέξει τη ψυχολογική πίεση αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το πώς θα λειτουργήσει οπότε χρειάζεται προσοχή και αυτός! Η ψυχολογική προετοιμασία των παικτών μας είναι μια παράμετρος που θα κρίνει πολλά. Οι παίκτες του Φινκ πρέπει να γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν μια εχθρική ατμόσφαιρα και φανατισμό ακόμα και από τους αντίπαλους παίκτες. Ανεξαρτήτως του πως θα αντιμετωπίσει αυτά τα δεδομένα ο Τράττος οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πρέπει να παραμείνουν ψύχραιμοι και αποφασισμένοι.

Ακόμα και ο Φινκ θα ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες στο ΓΣΠ αφού θα έχει πίσω του χιλιάδες αρνιά που θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν δύσκολο το έργο του.

Απέναντι στις μεθόδους αυτές ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αντιπαραβάλει καλή ψυχολογία και την αγωνιστική του ανωτερότητα. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να βρουν τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει η νίκη που θέλουμε για να διατηρηθούμε στην κορυφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!