Τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά;

Με αφορμή την ετοιμασία των οικονομικών καταστάσεων για το 2011 επανήλθε στην επιφάνεια η γνωστή και πονεμένη ιστορία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των εσόδων που έχει ο ΑΠΟΕΛ από την πώληση των αγώνων του στην Κύπρο. Θα μπούμε αμέσως στο ψητό και θα πούμε ότι δημιουργούνται κάποια ερωτήματα στο αν για καλούς ή κακούς λόγους αποκρύβονται κάποια στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι μέτοχοι της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Έχουμε και λέμε λοιπόν.. Στις οικονομικές καταστάσεις για το 2011 αναφέρεται ότι τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το έτος προερχόμενα από την LTV ήταν 687.299 ευρώ. Το ποσό αυτό αμφισβητήθηκε από τον Ξιναρή (διευθύνων σύμβουλος LTV) προ ημερών όταν σε δηλώσεις του στο sigmalive ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει συνδυασμό εμπορικών συμφωνιών με την LTV και το ποσό το οποίο βάζει η ομάδα μας στο ταμείο της, ως αντίτιμο της παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από 700 χιλιάδες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο πλευρών η οποία δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα τα οποία ο Φοίβος Ερωτοκρίτου καλείται να απαντήσει με τρόπο πειστικό.

1. Μπορεί να διαψεύσει τα όσα υποστηρίζει η LTV που τυγχάνει να είναι και ο μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ;2. Αν τα διαψεύδει γιατί στις οικονομικές καταστάσεις καταγράφεται ένα ποσό λίγο μικρότερο από 700 χιλιάδες ευρώ;3. Ποιος είναι ο συνδυασμός των εμπορικών συμφωνιών που υπάρχει μεταξύ ΑΠΟΕΛ και LTV;4. Αν τα έσοδα είναι αυτά που αναφέρουν οι οικονομικές καταστάσεις γιατί η LTV τα διαψεύδει κατηγορηματικά;Γίνεται αντιληπτό ότι η εσωστρέφεια που επικρατεί για οικονομικά θέματα ακόμα και ανάμεσα στο διοικητικό συμβούλιου της εταιρείας δημιουργεί προβλήματα και βγάζει προς τα έξω μια προβληματική εικόνα. Αναμένουμε λοιπόν απαντήσεις στη γενική συνέλευση για να γνωρίζουν όλοι τι συμβαίνει με τα τηλεοπτικά και τα έσοδα που έχει ο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!