Τζάμπολ στα playoffs με πάθος

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα ρίχνεται σήμερα στην μάχη των playoffs του κυπριακού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα μας στις 7μμ και το Λευκόθεο αναμένεται για πρώτη φορά φέτος να φιλοξενήσει τόσο πολλούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Τα αγωνιστικά δεδομένα για την ομάδα μας έχουν διαφοροποιηθεί με την προσθήκη του Miah Davis που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια μας στην φάση αυτή του πρωταθλήματος.  Ο Miah Davis θα αναλάβει το πηδάλιο της ομάδας στον άσσο, απελευθερώνοντας έτσι τον Stiggers από τα καθήκοντα αυτά και σπρώχνοντας τον στο «δύο» που είναι και η φυσική του θέση.  Το αγωνιστικό πρόβλημα που απασχολεί το τεχνικό τιμ είναι αυτό του Michal Kremen ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στους προσαγωγούς και ίσως προφυλαχτεί ενόψει συνέχειας. Σε τέτοια περίπτωση, είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Morrison να αγωνίζεται και ως τεσσάρι όταν θα βρίσκεται στην πεντάδα ο Chan για να δώσει κάποιες ανάσες στον Wells που με την απουσία του Kremen θα πρέπει νε τραβήξει μόνος του το κουπί στην θέση αυτή.

Ο κόσμος ακολούθησε την ομάδα φέτος από την αρχή της σεζόν και ειδικά οι οργανωμένοι βρέθηκαν σε κάθε αγώνα δίπλα στην προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας για κατάκτηση του τίτλου.  Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα playoffs, είναι μια εντελώς νέα πραγματικότητα και ο κόσμος ανταποκρίνεται μαζικά. Το Λευκόθεο  μεταμορφώνεται σε καμίνι ως σαν να έχεις πατήσει απλά ένα κουμπί και οι αντίπαλοι παγώνουν με την μοναδική οπαδική ατμόσφαιρα που μόνο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να δημιουργήσει.

Η προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος ουσιαστικά τώρα ξεκινά. Σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει όλοι μας να υπερβάλουμε εαυτό. Ως οπαδοί έχουμε υποχρέωση να σταθούμε με πάθος δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο λεπτό. Έχουμε ταυτόχρονα υποχρέωση να σεβαστούμε τους κόπους και τα λεφτά που επενδύει το Σωματείο για να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να αποφύγουμε κάθε ενέργεια που θα στερήσει από τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται χωρίς οπαδούς και πολλές χιλιάδες ευρώ.

Είμαστε αρκετά έμπειροι ως οπαδοί και ξέρουμε πώς να μετατρέπουμε ένα γήπεδο σε ηφαίστειο χωρίς να χρειάζεται να δίνουμε αφορμή σε κάθε κομπλεξικό διαιτητή ή και στον καρεκλοκένταυρο πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Οι καιροί είναι εξαιρετικά δύσκολοι και θα πρέπει να σταθούμε στο αντάξιοι των περιστάσεων. Το Λευκόθεο από σήμερα μετατρέπεται σε πορτοκαλί κουβούκλιο και όλοι μαζί δίνουμε το στίγμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!