Πόσο εύκολα ξεχνά ο κόσμος;

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός επανήλθαν στον ΑΠΟΕΛ. Το τι έχει συμβεί μπορεί να θεωρηθεί ποδοσφαιρική αυτοκτονία αλλά το ενδεχόμενο των τεσσάρων συνεχόμενων νικών που θα μας δώσουν το πρωτάθλημα αφήνει ακόμα κάποιες αμυδρές ελπίδες. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως ούτε και αυτός ο Πάρντο που διαχρονικά βρίσκει τη δύναμη να πει κάτι μέσω twitter όταν περνάμε δύσκολα δεν έχει πει ακόμα κάτι. Τα συναισθήματα και οι απόψεις του κόσμου μετά από την ήττα και τον τρόπο που ήρθε δεν πρέπει να ενοχλούν. Είναι ανθρώπινο να υπάρχει προβληματισμός αλλά και άποψη για τις ευθύνες που κουβαλά μια ήττα η οποία ίσως αποβεί καταδικαστική.

Η κριτική που γίνεται από τη στιγμή που τέλειωσε ο αγώνας για τις επιλογές του Δώνη είναι επίσης φυσιολογική. Έκανε τόσα ακατανόητα πράγματα ο προπονητής μας που σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα έδωσε την καλύτερη αφορμή για να σχολιαστεί το πλάνο του.

Έχει δίκαιο ο Ηλιάδης που γράφει στο facebook ότι σαν λαός έχουμε την τάση να ξεχνάμε εύκολα. Είναι δεδομένο και το έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι η αγωνιστική ανάσταση του ΑΠΟΕΛ δεν θα γινόταν εφικτή χωρίς την αλλαγή προπονητή και διοίκησης αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι άλλοθι για τα όσα είδαμε χτες στο ΓΣΠ.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ βρήκε τη δύναμη αργά ψες να απευθύνει το δικό του μήνυμα το οποίο ο καθένας μας θα πρέπει να αξιολογήσει και να πράξει αναλόγως. Η ενότητα που επικαλείται είναι σημαντική ξέρει όμως πολύ καλά ότι θα χρειαστούν και πολλά άλλα από πλευράς παικτών και προπονητή για να φύγουμε νικητές στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Το μήνυμα του Ηλιάδη στο facebook:

Σαν λαός έχουμε την τάση να ξεχνάμε πολύ εύκολα. ΝΑΙ, σήμερα έγιναν λάθη, λυπηθήκαμε, στενοχωρηθήκαμε, αλλά ας μην ξεχνάμε πού και πώς ήταν αυτή η ομάδα πριν μερικούς μήνες, την προσπάθεια που έγινε και θα ΓΙΝΕΙ, τα 50 ματς που δώσαμε μέχρι τώρα και ότι μας απέμειναν 4 παιχνίδια για να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα, το οποίο όλοι μας θέλουμε πάρα πολύ και θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστκή, το τελευταίο λεπτό. Όλοι μας που αγαπάμε αυτή την ΙΔΕΑ που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ ας μείνουμε κοντά, ενωμένοι για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας!!!.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!