Προχειρότητα και διαπλοκή

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο βασίλειο του καρεκλοκένταυρου και φέρουν την υπογραφή του ίδιου του Κουτσοκούμνη. Αρχίζοντας από τον ορισμό του Παναγή και συνεχίζονται με τους χειρισμούς της ομοσπονδίας στην υπόθεση Μπόρδα επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά η προχειρότητα και η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. Όπως σας ενημερώσαμε από το λεπτό που έγινε γνωστή η επιλογή Παναγή, ο συγκεκριμένος διαιτητής βρίσκεται εγκλωβισμένος λόγω κακοκαιρίας στη Γερμανία όπου βρέθηκε για να διαιτητεύσει αγώνα του Europa League. Και να επιστρέψει έγκαιρα μετά από πολλές ώρες ταλαιπωρίας θα του είναι δύσκολο να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός τρομερά δύσκολου αγώνα. Παρόλα αυτά ο Ολλανδός υπάλληλος του Κουτσοκούμνη όρισε τον Παναγή. Φυσικά επέλεξε τον Χρυσοστόμου για τέταρτο…

Η άλλη σημερινή εξέλιξη που δείχνει πόση βρωμιά επικρατεί στην ΚΟΠ είναι η απόφαση της ίδια της ομοσπονδίας, η οποία μέσω του πειθαρχικού εισαγγελέα, αποφάσισε να εφεσιβάλει την απόφαση της δικαστική να ακυρώσει την ποινή του Μπόρδα!

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση που δείχνει ότι ο Κουτσοκούμνης και οι αχυράνθρωποι του λειτουργούν με τρόπο επιπόλαιο και ύποπτο. Τα μηνύματα στάληκαν από ψες όταν το μέλος της δικαστική που πρόσκειται στην ανόρθωση ψήφισε εναντίον της ακύρωσης της ποινής του Μπόρδα. To ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος της δικαστικής που ελέγχεται από τον Κουτσοκούμνη.

Επειδή αυτό που προέχει είναι να κερδίσουμε αύριο, μένουμε ως εδώ και υπόσχόμαστε ότι θα επανέλθουμε.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!