Προβληματισμός για τον Γκόμες

Ενώ προ ημερών γράφαμε για το πόσο σημαντικός είναι στο πλάνο του Σέρτζιο ο Τιάγκο Γκόμες, σήμερα πρέπει να σας ενημερώσουμε για μια αρνητική εξέλιξη. Ο Πορτογάλος μέσος αδυνατεί να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων εδώ και αρκετές μέρες γεγονός που δημιουργεί προβληματισμό αφού επιβεβαιώνει κάποιες ανησυχίες. Αναφερόμαστε στα ερωτηματικά που προέκυψαν όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή και έγινε γνωστή η μακρά αποχή του παίκτη. Θυμίζουμε ότι ο Τιάγκο Γκόμες τραυματίστηκε τον Φεβρουάριο και από τότε δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Είναι για αυτό που εξάλλου που υπήρχε αγωνία στο να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις με το που ήρθε στην Κύπρο, κάτι που έγινε με επιτυχία. Τώρα γιατί αδυνατεί να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι.

Η προδιαγραφόμενη απόκτηση του Γκονσάλβες έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μάλλον ψήνεται αλλαγή του μεταγραφικού πλάνου αφού ο συγκεκριμένος παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στο δεξί άκρο όσο και στην κορυφή της επίθεσης. Ήδη από χτες υπάρχει η πληροφορία ότι ο Σέρτζιο σκέφτεται σοβαρά να αποκτήσει ακόμα έναν κεντρικό μέσο. Γίνεται αντιληπτό ότι αν τελικά αποκτηθεί ακόμα ένας μέσος οι συσχετισμοί με την περίπτωση Γκόμες θα είναι αναπόφευκτοι.

Εννοείται ότι υπάρχουν εναλλακτικές με βασικότερη αυτήν του Κώστα Αρτυματά αλλά όπως έχουμε τονίσει ξανά ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει και ούτε θα φορτώσει σε έναν άπειρο 20χρονο αλλά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, το βάρος της πρόκρισης στους ομίλους.

Προς το παρών θα περιμένουμε την πορεία των πραγμάτων τόσο σε σχέση με το πότε θα μπορέσει να προπονηθεί κανονικά ο Γκόμες αλλά και τι κινήσεις θα γίνουν από τον Σέρτζιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!