Παραιτήθηκε ο Ποταμίτης

Η παραίτηση του Ποταμίτη από την προεδρία του Σωματείου μια μέρα την ανακοίνωση των οργανωμένων με την οποία τον καλούσαν να αποχωρήσει άμεσα μαζί με τον αντιπρόεδρο είναι γεγονός. Ο πρόεδρος του Σωματείου πικραμένος από την εξέλιξη των πραγμάτων αλλά και εκτεθειμένος με κάποιους χειρισμούς του στενότερου του συνεργάτη έκρινε ότι δεν είχε άλλη επιλογή. Στην πιο εύφορη χρονιά του σωματείου όπου η καλαθοσφαιρική και φουτσαλική ομάδα βαδίζουν ολοταχώς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, η απώλεια του Ποταμίτη είναι τεράστια. Δυστυχώς και ο ίδιος αποπροσανατολίστηκε και παρασυρόμενος από πρόσωπα και καταστάσεις βρέθηκε στην άβολη θέση να εκδώσει σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θα ήθελα να ανακοινώσω την παραίτηση μου από την θέση του πρόεδρου του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελλήνων Λευκωσίας.

Οι λόγοι είναι τόσο προσωπικοί όσο και επαγγελματικοί. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου για την πολύ καλή συνεργασία στην προσπάθεια μας για το μεγαλείο του ΑΠΟΕΛ.

Η πολύχρονη παρουσία μου στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ ήταν η υψηλότερη τιμή για μένα και γι’ αυτό ευχαριστώ πολύ.

Από σήμερα θα είμαι ένας απλός φίλαθλος γι’ αυτό και παραχωρώ στο σωματείο όλες τις μετοχές της ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο που έχω στο όνομα μου.

Εύχομαι καλή επιτυχία

Χριστόφορος Ποταμίτης

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!