Ο τραμπούκος των boxes

Διαβάσαμε αργά χτες το απόγευμα την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ με την οποία επιχειρεί ξεκάθαρα να στηρίξει τον ανίκανο πρόεδρο της δημοκρατίας. Τολμούν τα φερέφωνα του ακελ να θεωρούν ότι καλλιεργείται κλίμα έντασης στην κοινωνία της Κύπρου και καλούν να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και να μην εκφράζουμε την οργή μας για τον ανίκανο Χριστόφια όπου και αν βρεθούμε. Η ομόνοια τολμά να μιλά τη στιγμή που ο κρατικός εργολάβος ήταν πρωταγωνιστής το βράδυ της Κυριακής σε τραμπουκισμούς και φραστικές επιθέσεις στο κεντρικό θεωρείο του ΓΣΠ με αφορμή αποφάσεις το διαιτητή. Ο φίλος του ανίκανου με αφορμή τη φάση του πέναλτι έχασε τη ψυχραιμία και άρχισε να συμπεριφέρεται ως ένας κοινός τραμπούκος. Τα αρνιά που βρίσκονταν στη δυτική κερκίδα του ΓΣΠ είδα τον πρόεδρο τους να παραφέρεται, πήραν το απαιτούμενο θάρρος και άρχισαν και αυτοί να βρίζουν και εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς παράγοντες και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Από το μένος του τραμπούκου Μιλτή δεν γλύτωσε ούτε βουλευτής του Συναγερμού Ιωνάς Νικολαόυ ενώ όλα αυτά έγιναν με τον πρόεδρο της ΚΟΠ αλλά και του ΑΠΟΕΛ να βρίσκονται στο ίδιο θεωρείο αφού ο αγώνας ήταν κάτω από την αιγίδα της ομοσπονδίας.

Τα περιστατικά που δείχνουν τη βρωμιά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι παρά πολλά. Ο κόσμος τα ξέρει, όπως επίσης και η διοίκηση η οποία με τη σειρά της καλείται να προστατέψει τον ΑΠΟΕΛ από τα κάθε λογής παράσιτα τύπου Μιλτιάδη Νεοφύτου.

Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο αλλά η ανακοίνωση της ομόνοιας κυκλοφόρησε μετά που το sigmalive εξέδωσε τη δική του ανακοίνωση για το άλλο παράσιτο που επιχείρησε μέσω του γνωστού πλέον άρθρου να διαστρεβλώσει την αλήθεια για τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα με τους πελάτες.

Τέλος δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τη γραφικότητα τους στο θέμα διαιτησίας που για ακόμα μια χρονιά παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος κλαψουρίζουν για να μπορούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς να επικαλούνται το κλάμα τους.

Η ανακοίνωση του παραρτήματος του ακελ:«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας αντιλαμβανόμενο πλήρως το κλίμα έντασης που βιώνουμε ως κοινωνία, της οποίας το ποδόσφαιρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι καλεί όλους σε αυτοσυγκράτηση και λογική προσέγγιση των θεμάτων. Η εξύμνηση συγκεκριμένων γεγονότων και συμπεριφορών, και η ταυτόχρονη αποσιώπηση άλλων στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΑΠΟΕΛ, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στον χθεσινοβραδινό αγώνα, προφανώς εξυπηρετούν σωματειακούς επικοινωνιακούς τους στόχους. Στο γήπεδο υπήρξαν συνθήματα και συμπεριφορές, τα οποία δεν τιμούν κανένα και παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Η αποτροπή τέτοιων φθοροποιών για την κοινωνία συνθημάτων και συμπεριφορών, απαιτεί την καθολική καταδίκη από όλους. Αυτό κάνουμε εμείς σήμερα και αυτό αναμέναμε και από τον ΑΠΟΕΛ.Από εκεί και πέρα καλούμε τους οπαδούς μας να στηρίζουν την ομάδα με την ίδια θέρμη, ψυχή και πάθος, στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και του ευ αγωνίζεσθε.Καλούμε παράλληλα και την Ομοσπονδία να αντιληφθεί ότι η άνοδος του επιπέδου του κυπριακού ποδοσφαίρου, ταυτίζεται άμεσα και με την δραστική βελτίωση στον τομέα της διαιτησίας. Εκφράζουμε για άλλη μια φορά την ετοιμότητα μας για συνεργασία με όλους τους φορείς, ώστε να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα που να οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!